ATE CR, a.s. |
Chudenická 1059/30
| 102 00 Praha 10
tel.: 412 334 608 | info@ate-cr.cz
  • Čeština
  • English

ekologické služby ATE CR, a.s.hydrogeologický průzkum, studnařské práce, geologické práce, sanace, EIA

ATE CR, a.s. - EKOLOGICKÉ SLUŽBY OD ROKU 1994

ATE CR, a.s. je dynamicky se rozvíjející, inženýrská, konzultační a realizační firma s mezinárodními zkušenostmi. Ekologické služby ATE CR, a.s., to je více než dvacetiletá tradice v poskytování služeb v oblastech ochrany životního prostředí a geologických prací.

Ekologické služby ATE CR

Kvalita - Jistota - Tradice

Ekologické služby ATE CR, a.s. jsou zárukou prvotřídní kvality. Důkazem je nejen mnoho prestižních certifikátů, ale především nekončící řada spokojených klientů a referencí  získaných za více než 15 let působení v oboru ekologie.
 

EKOLOGICKÉ SLUŽBY ATE CR, a.s.

Ekologické služby s certifikáty kvality

ekologické služby, hydrogeologický průzkum, studnařské práce, geologické práce, sanace, EIASpolečnost ATE CR, a.s. má zavedené a certifikované systémy managmentu jakosti, enviromentálního managmentu a managmentu BOZP. Základem dobré péče o potřeby klientů je kvalitní kolektiv profesionálů a odborníků na ekologické služby.

Ekologické služby s patnáctiletou tradicí

ekologické služby, hydrogeologický průzkum, studnařské práce, geologické práce, sanace, EIA15 let v oboru a obsáhlé reference  mluví za nás. Přečtěte si o historii poskytovatele ekologických služeb ATE CR a  prohlédněte si obsáhlou fotogalerii realizovaných zakázek.

Máte dotaz na ekologické služby? Kontaktujte nás.