Kontaktujte nás
emailobchod@atomhk.cz telefon+420 495 215 549

Podrobnosti, včetně mapy, kontaktních osob a kontaktního formuláře najdete v sekci kontakt

Otevírací doba
Pondělí 9:00 - 16:00
Úterý 8:00 - 15:00
Středa 8:00 - 16:00
Čtvrtek 8:00 - 15:00
Pátek 8:00 - 12:00

Vybavení obchodů, prodejen - Praha, Hradec Králové

20let

 

Naše společnost ATOM HK s. r. o. sídlí ve městě Hradec Králové. Působí na trhu od roku 1998 v oblasti vybavení prodejen. Podnikající v oboru výroby a prodeje tak zajistí vybavení prodejny, skladu, výrobny na jednom místě.  V úvodu existence firmy ATOM HK s.r.o. bylo hlavní specializací vybavení obchodů a prodejen kompletně.

 

Sortiment

Stáli jsme u zrodu nejen velkých prodejen po převratu v naší republice, ale zajistili jsme samozřejmě vybavení malé prodejny. Nejvíce jsme se podíleli na vybavení obchodů s potravinami ve východočeském kraji. Vybavení do obchodu konkrétně zahrnuje chladící a mrazící zařízení, samozřejmě včetně skladování zboží v chladících skříních a mrazících boxech. Součástí vybavení obchodů regály je i tzv. cenovkování, čili cenovkové lišty, cenovky do chladících prodejních vitrín, ale i označení cenou pro prosklené vitríny prezentující jiné zboží, než potraviny po celé ČR. Váhy a nářezové stroje nabízíme nejen pro řeznictví a uzenářství, ale i do lahůdkářských výroben. Bez obchodních pokladen a etiketovacích, případně nanášecích kleští se vybavení obchodů neobejde. Následně dáváme i spotřební materiál, tzn. pokladní roličky, etikety do kleští, obalový materiál, sáčky tašky atd.

Obalový materiál

Obalový materiál

Obalová folie pro nepotravinářský průmysl (paletová folie, stretch folie), tak i potravinářská folie pro balení knedlíků, ovoce, zeleniny v různých návinech, balící stroje, různé typy sáčků (mikrotenové, vákuové, LDP, HDP, PA/PE, PA/PA …..) lepicí pásky, strojky jsou ve firmě ATOM HK skladem.

číst více

Značkovací a etiketovací kleště

Značkovací a etiketovací kleště

Cenové značkovací a etiketovací kleště a etikety tvoří nepostradatelnou součást supermarketů, obchodních domů a obchodů. Pro tuto oblast nabízíme kleště a SLE, které splňují specifické požadavky tohoto trhu.

 

 

číst více

Označení zboží cenou + reklama

Označení zboží cenou + reklama

Jak označit zboží cenou, textem, čárovým kódem v regále, na prodejním pultě v obchodě, ve skladě? Řešíte prezentaci zboží v interiéru i exteriéru? Nabízíme cenovkové lišty, cenovky, stolní a podlahové stojany na prospekty, stojany a zásobníky na zboží, tiskoviny, bannery, předváděcí pulty

číst více

Pokladny a pokladní roličky

Pokladny a pokladní roličky

Registrační pokladny vč. pokladních zásuvek  nabízíme ve firmě Atom HK samozřejmě včetně spotřebního materiálu do různých typů pokladen a terminálů  v termo kvalitě, hlazený papír a standart.

 

 

číst více