internetWEEK.cz menu TOPlist

Mimozemšťané a sny

Mimozemšťané a sny

Terezu začali ve snech častěji kontaktovat příchozí z vesmíru. Zdá se jí o nich poměrně často od té doby, co uviděla UFO. Byla s přítelem na dovolené v Řecku a oba si všimli podivného létajícího objektu, který vyfotografovali.

 

Mimozemšťané a sny

Od té doby Tereze vstupují mimozemšťané do snů několikrát měsíčně, vnímá jejich přítomnost i v bdělém stavu, má často pocit, že se ji snaží kontaktovat, ale bojí se.

 

Tím to ale nekončí: její přítel, který se mimozemšťany dosud vůbec nezabýval, má najednou také sny o UFO. V jednom snu uviděl ještěry – jeden z nejznámějších mimozemských druhů, který byl na zemi zaznamenán. Přítel byl v šoku, když mu Tereza ukazovala obrázky různých ET a mezi nimi reptiliány - Ano, ty viděl ve svém snu!

 

Tereza je normální mladá žena, která nestojí o publicitu, jen se snaží vypátrat, co se jí a jejímu příteli děje, a tak svůj zážitek zveřejnila na jednom malém webu. Její sny mne zaujaly. Zapátral jsem v dosažitelných informacích. Napadá mne několik možností, co se stalo.

 

Za prvé: oba byli opravdu kontaktováni. Za druhé: jejich sny jsou z říše fantazie, jejich podvědomí rezonuje filmy, obrázky či mediální informace. Jako třetí možnost se nabízí, že Tereze a jejímu příteli se otevřely vzpomínky z minulých životů. „V nedávném snu jsem viděla obrovskou kosmickou loď, která v Egyptě (nebo nějaké takové zemi) havarovala. V tom snu jsem viděla i obrovské inteligentní hady.“ V tomto snu se objevují motivy starověkého Egypta, často spojované s Atlantidou, a inteligentních hadích bytostí. Fenomén nebeských hadů - bohů se vyskytuje v různých kulturách po celé planetě, například v Egyptě, Indii, Mezopotámii či u indiánských kultur, stačí připomenout aztéckého opeřeného hada - boha Quetzcoatla. Může jít o vzpomínku z minulých životů z velmi dávné doby.

 

Navigování mimozemské lodě

V jiném snu Tereza navigovala mimozemšťany, pomáhala jim přistát na Zemi pomocí zvláštního přístroje, který vypadal jako dvě velká kovová vejce, na kterých se ukazovaly mimozemské znaky. Také jejímu příteli se v té době zdál sen, že nějaké UFO přistávalo na Zemi a mělo havárii. Podle Terezy na sebe tyto sny navazovaly. Což je opravdu zvláštní. Posádka zkázu korábu přežila, byli to ještěři, kteří dále žili normálně mezi lidmi, i když jimi byli opovrhováni. V tomto případě se nabízí možnost, že snící muž nahlédl pod povrch matrixu, v němž žijeme. Uviděl skrytou realitu, reptiliáni mezi námi žijí v lidské podobě. Další možností je, že sen ukazoval Zemi, ale v jiné časové linii.

 

Tereza se dnes domnívá, že mimozemšťané z jejích snů jsou mírumilovné bytosti, které chtějí lidstvu poskytnout pomoc a připravují se na přistání.

 

Martina je mimozemšťanka

Jiná žena, která přiznala v diskusi, že má kontakty s mimozemšťany, se jmenuje Martina. Na rozdíl od Terezy se však ET nebojí, kontakt s nimi ji baví. A s reptiliány se dokonce setkala. Stalo se to takto: při jedné meditaci se náhle ocitla na mimozemském plavidle, kde byl ještěr, který ji rovněž uviděl a byl velmi překvapen. Ona se potom zase bezpečně vrátila na Zemi. Martina také uvádí, že se při astrálním cestování setkala s celou svou bývalou mimozemskou rodinou z jednoho souhvězdí.

 

A tady se nabízí další interpretace: někteří z nás jsou prostě inkarnovaní mimozemšťané v lidských tělech, a proto jim jde kontakt s příchozími z vesmíru lehčeji. Tahle představa se v posledních letech dost šíří a je přijímána lidmi často vstřícně.

 

Podobné kontakty s mimozemšťany, jako mají Tereza a Martina, potvrzuje i Maia, další návštěvnice serveru Novazeme2010.ning.com: „Asi před půlrokem se mi zdál sen, že jsem na palubě kosmické lodi. Do půlkruhu kolem svítícího panelu seděly vysoké bytosti se světlými vlasy a v modrých přiléhavých kombinézách, měly výrazně modré zářivé oči. Něco mi ukazovaly a podlaha pode mnou se stala průhlednou a já viděla Zemi v kosmickém prostoru. Přede 2 měsíci měl ten sen pokračování, tentokrát na té samé lodi byli i pozemští lidé a o něčem jsme se radili. Myslím si, že těch kontaktů bude přibývat s rostoucí vnímavostí lidí a naléhavostí od vesmírných bratrů nám, lidem.“

 

Ufolog Ladislav Zelinka k tomu dodává: „Myslím, že je to – zvláště pro některé lidi – úplně normální s tím, jak se vyvíjíme a rozšiřujeme svou multidimenzionální existenci.“

 

Základní typologie mimozemšťanů

Co uvádějí k typologii mimozemských ras působících na Zemi různé zdroje, shrnuje ve své publikaci Children of the Matrix spisovatel David Icke. Zde je jen velmi stručný výběr, který souvisí s uvedenými sny:

 

1. Humanoidní Nordičtí lidé (Nordics) jsou vysocí asi 200 cm, modroocí s plavými vlasy

 

2. Reptiliáni měří 180-240 cm, mají hadí kůži a oči, jsou spojeni s šediváky (greys), kteří mají velké černé oči

 

Obě skupiny bojují o nadvládu nad Zemí. Jejich jednotlivé frakce pocházejí ze souhvězdí Orion, An- dromeda, Lyra s hvězdou Vega, Bootes s hvězdou Arcturus, Plejády, Velký Pes s hvězdou Sírius, Síť (Reticulum) s hvězdou Zeta Reticuli, Býk s hvězdou Aldebaran a ze souhvězdí Draka s hvězdou Alfa Draconis.

 

Tito mimozemšťané se pokládají za vládce lidí. Přinesli na Zemi mnoho potencionálních kombinací DNA. Křížením s lidmi je vpravují geneticky do našich těl. Objevuje se to v mýtech popisujících, jak se Boží synové křížili s lidskými dcerami. Z tohoto křížení vznikla rasa Nefilim. Tak vznikli i Nordičtí lidé a Aryané. Toto spojení nordických a plazích DNA dalo vznik i královským krevním liniím, které vládly tisíce let před známou historií. Měli bílou kůži a modré oči. Jsou známi pod jménem Dračí Krá- lové a jedině oni znali svůj tajný původ a záměr. Jejich starodávným hlavním stanem byl Babylon, hlavní centrum Sumeru. Odtud se Ilumináti (potomci Nefilim a Dračích králů a představitelé mimo- zemských ras) přestěhovali do Říma, kde vybudovali Římskou říši spolu s křesťanstvím. Centrum Iluminátů se později přemístilo do Londýna a nakonec do USA. Tolik David Icke.

 

 

Válka o Zemi

Někteří badatelé jsou přesvědčeni, že mimozemské bytosti bojují o Zemi a o celou sluneční soustavu. O této válce referuje také záhadolog Jaroslav Chvátal na svém webu Matrix-2001. Podle něj sluneční soustavu okupují šediváci a ještěři (dracos). Boj proti nim vedou obyvatelé Andromedy a odehrává se převážně ve 4.dimenzi, ale částečně i v dimenzi naší. Porážka greys a dracos, která se podle Andromeďanů blíží, donutí iluminátské síly a spící složky Anunnaki typu Nefilim, aby opustily Zemi. Naopak tím pádem vzroste vliv probuzených frakcí Anunnaki typu Elohim, kteří v roce 2022 chystají návštěvu planety Země, uvádí Matrix-2001. Možná právě to jsou mimozemšťané, kteří si připravují půdu pro vstup na Zemi tím, že už nyní kontaktují mimořádně senzitivní jedince, jako je Tereza či Martina.

 

Další příspěvky autora: heartblue


Články ve stejných kategoriích:

UFO   Mimozemšťané   Sny   ET   Reptiliáni   Nordic   Dracos  


Kategorie UFO


UFO nad Brémami vyděsilo NěmceUFO nad Brémami vyděsilo Němce
Neidentifikovaný létající objekt si pohrál s policií a způsobil zmatek na letišti. V Brémách bylo UFO pozorováno už v červnu 2013. „Co to k čertu je?!“



James E. McDonald: vědec, který se věnoval UFOJames E. McDonald: vědec, který se věnoval UFO
James Edward McDonald (1920-1971) byl americký fyzik a odborník na atmosféru a meteorologii. Během svého života se však více než odbornými články o atmosféře proslavil studováním případů UFO.



Kometa století je UFOKometa století je UFO
Kometa ISON není kometa, ale UFO. Na internetu je k dispozici fotka ukazující zvláštní symetrický tvar skrytý uvnitř světelné záře. Existuje i video, na kterém kolem skály obíhají dvě UFO. Vypadá to, že kometa je doprovázena mimozemskou eskortou.



UFO na Měsíci, UFO všudeUFO na Měsíci, UFO všude
Již v roce 1971 byl během mise Apolla 15 vyfotografován objekt připomínající vesmírnou mimozemskou loď. Objeven byl až dnes.



Whistleblower Edward Snowden varuje před začátkem diktatury pod falešnou vlajkouWhistleblower Edward Snowden varuje před začátkem diktatury pod falešnou vlajkou
Bývalý zaměstnanec CIA a NSA Edward Snowden nevědomky upozornil na tajnou zprávu o UFO a možná i na šarádu s mimozemskou invazí, kterou chystá americká moc. Tvrdí to ufolog, který analyzoval jeho hlas na záznamu interview.



UFO u tornáda v OklahoměUFO u tornáda v Oklahomě
Ničivé tornádo v Oklahomě sledovalo několik UFO. Neidentifikované létající objekty Američané pozorovali před i po katastrofě.



UFO: Záhadné hučící krabiceUFO: Záhadné hučící krabice
Na oregonském pobřeží v USA se po pozorování UFO objevily kovové kontejnery neznámého původu. Zvláštní je, že krabice vydávají nějaké zvuky a jsou tak těžké, že s nimi nelze pohnout.



Pošlete na své město flotilu mimozemských lodí!Pošlete na své město flotilu mimozemských lodí!
Máte mobil s operačním systémem Android? Pak můžete na své město poslat flotilu mimozemských lodí a vše zdokumentovat na videu.



Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!
Čeljabinský meteor možná vejde do dějin nejen kvůli své velikosti. Vypadá to, že padající vesmírný objekt byl roztříštěn mysteriózním zásahem.



Na falešné záběry UFO naletěli lidé více, než si mysleliNa falešné záběry UFO naletěli lidé více, než si mysleli
Režisér Aristomenis Tsirbas si tak trochu udělal legraci z uživatelů Youtube a zveřejnil zajímavé video, zachycující UFO na kalifornském nebi.




COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí