internetWEEK.cz menu TOPlist

Nejlepší UFO videa - co je to?

Nejlepší UFO videa - co je to?

UFOlogie není sci-fi ani fantasmagorie. Odhalujeme nejpovedenější záběry neidentifikovatelných létajících objektů. Poznáte co je to?

 

Nejlepší UFO videa - co je to?

Řada lidí si o UFO myslí, že jsou to nesmysly. Ale právě naopak! Problematikou UFO se zajímá celá řada velmi seriózních lidí, vědců a dokonce i vlád. Hlavním omylem je totiž záměna UFO za fantasmagorie. Je proto dobré si říci, co tato zkratka znamená. UFO je zkratka z anglického Unidentifield Flying Object, čili neidetnifikovatelný létající objekt. Vše, co můžeme vidět a o čem nemůžeme s určitostí tvrdit, co to je.

 

Jedná o optické klamy. O fyzikální úkazy, které si současnými znalostmi nedovedeme vysvětlit. Pod roušku UFO schovávají vlády a jejich armády svůj výzkum. I o tom existují důkazy a věrohodné dokumenty.

 

Čtěte na internetweek.cz | Pozorování UFO: nacistická konspirace? >>>

 

Často pozorování UFO a UFO videa nedávají dostatek informací či potřebné kvality k jejich identifikaci. Může se také jednat o podvrhy za účelem zmíněné kamufláže nebo zviditelnění se.

 

O celé řadě pozorování vypovídají piloti stíhacích nebo dopravních letadel. Tedy lidé stejně důvěryhodní, jako lékaři nebo učitelé. O setkání s UFO hovoří bývalí agenti nejrůznějších agentur celého světa. S UFO se setkala celá řada obyčejných lidí jako jsme my. A nemyslíme si, že je vizitkou moudrého člověka tvrdit o něčem, co jsme neviděli, že to neexistuje.

 

Nejlepší UFO videa

 

My věříme, že část z těchto UFO úkazů je mimozemského původu. Jsme přesvědčeni, že vlády a armády velmocí o existenci mimozemských civilizací ví. Možná s nimi jsou v kontaktu. A s největší pravděpodobností se jedná o jednu z největších konspirací. Ani UFO skeptikové ve většině případů netvrdí, že mimozemšťané neexistují. Chtějí jen nezvratné důkazy, pokud chce někdo přijít s tak převratným tvrzením, že zaznamenal právě mimozemský stroj. A nezvratným důkazem je pro ně pouze vzorek mimozemského materiálu, technologie nebo DNA.

 

UFO automaticky neznamená mimozemšťané a sci-fi.

 

Pozorovat UFO může každý z nás. Podívejte se v noci na oblohu, zdánlivě plnou hvězd. Uvidíte opravdu spoustu světel s větší či menší jasností. Některé dokonce s proměnlivou svítivostí. Některé až příliš jasné na to, aby se mohlo jednat o hvězdu. Některá se mohou pohybovat. V tu chvíli je UFO vše, co nedokážete jasně identifikovat. To je hvězda, to planeta, to letadlo nebo satelit, balón štěstí.

 

Řada lidí i vlád zájem o tuto problematiku zneužívá a zaplavují internet velmi kvalitními podvrhy. V dnešní době je snadné vytvořit věrohodné video stejně, jako falešnou bankovku. Jedni chtějí zaujmout, druzí diskreditovat a třetí kamuflovat. Nicméně UFO existuje, protože nikdo na světě nedokáže bezpečně identifikovat 100% pozorování.

 

Pro řadu lidí je UFO výborný byznys. Jak říkají UFO skeptici: Přednáškou o tom, že UFO a mimozemšťané neexistují si tisíc dolarů účtovat nemohu.... Nebo: Vím, že kniha o neexistenci UFO se bude prodávat maximálně ve stovkách kusů...

 

Hledejme spolu pravdu!

Zdaleka vše nebylo objeveno, objasněno a vynalezeno. Hledat pravdu má proto stále smysl... Hledejte ji s námi!

 

Zdroj: YouTube.com

 

Další příspěvky autora: Beryl


Články ve stejných kategoriích:

UFO - videa   UFO   Pozorování UFO  


Kategorie UFO - videa


UFO nad Brémami vyděsilo NěmceUFO nad Brémami vyděsilo Němce
Neidentifikovaný létající objekt si pohrál s policií a způsobil zmatek na letišti. V Brémách bylo UFO pozorováno už v červnu 2013. „Co to k čertu je?!“



10 nej: Zfalšovaná UFO videa10 nej: Zfalšovaná UFO videa
Následující zfalšovaná UFO - videa byla jako hitparáda sestavena pro zábavu z nabídky na Youtube. Zájemci o fenomén UFO se na ni určitě rádi podívají. Je to poučné.



Nejlepší záběry UFO na světě!Nejlepší záběry UFO na světě!
Nejlepší záběry UFO, jaké kdy byly podle ufologů pořízeny, byly natočeny v Turecku. Video z roku 2007 ukazuje diskovitý stroj. Na zvětšených záběrech jsou patrná okna i posádka.



Kometa století je UFOKometa století je UFO
Kometa ISON není kometa, ale UFO. Na internetu je k dispozici fotka ukazující zvláštní symetrický tvar skrytý uvnitř světelné záře. Existuje i video, na kterém kolem skály obíhají dvě UFO. Vypadá to, že kometa je doprovázena mimozemskou eskortou.



Světelné UFO létalo nad střechamiSvětelné UFO létalo nad střechami
Ve Španělsku bylo nafilmováno světelné UFO. Takových světelných těles se objevuje letos po celém světě mnoho. Zažíváme invazi podivných mimozemských bytostí nebo jde o obyvatele Vnitřní země?



Výzkum UFO v PeruVýzkum UFO v Peru
Anthony Choy, šéf oddělení pro výzkum UFO peruánského vojenského letectva, je přesvědčen, že mimozemská inteligence dala v Peru mnohokrát najevo, že je na Zemi přítomna.



Vědecký výzkum UFO v NorskuVědecký výzkum UFO v Norsku
Vesnici Hessdalen ve středním Norsku by nikdo neznal, kdyby nebylo extrémního výskytu podivných létajících světel v jejím okolí. Začalo to již před třiceti lety. A světelné manévry pokračují dodnes.



Out Of The Blue – UFO existují!Out Of The Blue – UFO existují!
Jsou mimozemšťané na Zemi? Co nám létá nad hlavou a říkáme tomu UFO? Proč americká vláda mlčí? – to jsou hlavní témata skvělého dokumentárního filmu „Out of the Blue – Definitivní výzkum UFO“.



UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident
Mansfield v Ohiu se zapsal do dějin ufologie zlatým písmem. Ačkoliv se psal rok 1973, vzrušující příběh, který se stal posádce vojenské helikoptéry, zůstává dodnes velkou hádankou.



Top ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFOTop ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFO
Všechny případy v tomto žebříčku byly pozorovány více svědky, některé byly vyšetřovány policií a zpravodajskými službami. Výběr provedla skupina špičkových ufologů pro dokumentární film Paula Kimballa Best Evidence, který odvysílala UFOtv.




COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí