internetWEEK.cz menu TOPlist

11. září: stále nezodpovězené otázky

11. září: stále nezodpovězené otázky

Pamatuji se, co jsem dělal 11. září 2001. Vím, že se toho dne změnil svět. A na řadu otázek jsem stále nedostal jasné odpovědi...

 

11. září: stále nezodpovězené otázky

A proč mě to vůbec zajímá? Svět se změnil, i u nás v České republice. Nejde jen o přísnější kontroly na letišti. Jde o omezování osobních svobod každého z nás, ve jménu boje proti terorismu, v zájmu bezpečí nás všech.

 

11. září

11. září 2001 banda ožralů, která žila se striptérkami, fetovala a neuměla létat s malým letadlem, dokázala hodinu a půl letět mimo určený kurz se čtyřmi dopravními letadly bez povšimnutí nejdražší armády na světě. A zničit po složitých manévrech dvěma letadly tři budovy. A trefit také nízkou budovu Pentagonu zrovna tak nešťastně, že zničili vyšetřování ministerstva obrany o zmizení 2,3 bilionu dolarů z jejich administrativy.

 

Letadla narážející do budov WTC si vybaví snad každý. Stejně tak jejich pád. A lidi vyskakující z hořícího pekla. A jak hřímá prezident George Bush: "Za všechno může Al-Kaida a Usáma Bin Ládin". Čest zesnulým. Jak je to jednoduché.

 

Jenomže vyšetřovací zpráva oficiálních úřadů má řadu trhlin. Mimo jiné říká, že mrakodrap se vlivem vysoké teploty z hořícího leteckého paliva zřítil jako domeček z karet. Bohužel nevysvětluje, jak je možné, aby se špička budovy řítila k zemi volným pádem, bez odporu nižších pater, nezasažených požárem. Což dokazují veškeré video záznamy z 11. září. Všech renomovaných televizních štábů na místě i náhodných turistů.

 

K demolici WTC prý byly použity výbušniny. Tvrdí to experti, kteří zkoumali trosky ocelových nosníků. Jen výbušniny navíc vysvětlují rychlost pádu obou věží.

 

11. září 2001 stále dokola

11. září má na sobě příliš znatelnou nálepku "made in USA - Holywood". Teroristé, civilní oběti, stateční hasiči a policisté, dojatý prezident promlouvající k zaskočenému národu... Neříká si to snad o konspirační teorie?

 

Bože, požehnej Americe!

Oficiální vyšetřování se zároveň příliš nezabývá okolnostmi 11. září. Kdo na tom vydělal? Obchody na burze sázející na pád akcií zasažitelných takovou tragédií vzrostl o 600%. Kdo měl to obrovské štěstí v burzovní loterii? Mimo jiné Lynch z HSBC, Morgan Stanley, Bank of America... Nebo výrobce zbraní Raytheon. Není to čím dál tím jasnější konspirace?

 

Každému, kdo dosud nedostal odpovědi na všechny otázky, doporučuji následující zajímavá videa:

 

Kdo nejvíce profitoval na útocích z 11. září 2001

Oficiální konspirační teorie o 11. září vysvětlena za 5 minut

Další zajímavá videa, dokumenty a vyčerpávající informace o 11. září najdete v internetovém magazínu internetWEEK.cz

 

Hledejme spolu pravdu!
Vše nebylo objasněno, vynalezeno ani objeveno. Hledáte pravdu?
Čtěte internetWEEK.cz

 

Zdroj: internetWEEK.cz/kategorie/11-zari

 

 

Zajímá Vás, co se stalo 11. září 2001 jako nás? Připravili jsme nejobsáhlejší materiál o oficiální verzi i konspiračních teoriích na českém internetu: Velké konspirační teorie: 11. září 2001 >>>

 

Další příspěvky autora: Beryl


Články ve stejných kategoriích:

11. září   Konspirační teorie   Zajímavá videa  


Kategorie 11. září


Aktivista se soudí kvůli 11. záříAktivista se soudí kvůli 11. září
Zájemci o pravdu o 11. září se dočkali. Britský správní soud rozhodl ve věci Tony Rooka, který odmítá z morálních důvodů platit poplatky BBC.



Autor knih o konspiraci 11. září zastřelenAutor knih o konspiraci 11. září zastřelen
Phillip Marshall, bývalý pilot CIA a DEA, který ve svých knihách psal, že útoky z 11. září 2001 zorganizovala vláda USA společně se Saúdskou Arábií, byl nalezen zastřelen. O život přišly násilně také jeho dvě děti.



9/11 – Co je nového v konspiračních teoriích?9/11 – Co je nového v konspiračních teoriích?
Američané nezapomínají na podivné útoky ze září 2001 ani na začátku roku 2013. Video ukazuje, jak ke zdi Pentagonu přilétá raketa. Expert KGB: Dvojčata položila termonukleární demolice.



Velké konspirační teorie: 11. září 2001Velké konspirační teorie: 11. září 2001
Čtyři unesená letadla. Téměř 3000 mrtvých. Americká protivzdušná obrana v nečinnosti. Miliony lidí si myslí, že šlo o Inside Job...



Astrolog Antonín Baudyš: 11. září 2001 a lidská přirozenostAstrolog Antonín Baudyš: 11. září 2001 a lidská přirozenost
Vážené dámy, vážení pánové, pravděpodobně očekáváte, že při příležitosti desátého výročí tragických událostí v New Yorku budu říkat to či ono. To co ode mne očekáváte, kvůli tomu mne poslouchat nemusíte, protože to už sami dávno víte.



Jak to možná bylo 11. září 2001Jak to možná bylo 11. září 2001
11. září 2001 se změnil celý svět. Do obou věží Světového obchodního centra (WTC) naráží postupně dva Boeingy 767.



Co se stalo 11.září 2001 - pád WTC / útoky na Dvojčata - pokračováníCo se stalo 11.září 2001 - pád WTC / útoky na Dvojčata - pokračování
V troskách Světového obchodního centra v New Yorku a zřícených letadel zahynulo na tři tisíce lidí. Je obtížné si představit, že za atentáty stojí pouhých devatenáct izolovaných spiklenců.



Pád WTC - záhada pokračujePád WTC - záhada pokračuje
Skutečně mohl stát za zřícením těchto budov oheň? Proč jejich trosky hořely vysokým žárem ještě mnoho týdnů po kolapsu? Existují důkazy řízené demolice těchto budov?



Richard Gage o pádu Dvojčat - důkazy nelžouRichard Gage o pádu Dvojčat - důkazy nelžou
"Předložím vám jasné důkazy o tom, že tři budovy komplexu Světového obchodního centra, ikonická dvojčata stejně jako budova WTC č. 7, nespadly kvůli požáru", říká Richard Gage - člen Amerického institutu architektů.



Kdo nejvíce profitoval na útocích z 11. září 2001Kdo nejvíce profitoval na útocích z 11. září 2001
Předkládáme vám zajímavé dokumentární video, které vám umožní trochu nahlédnout pod pokličku jednoho z nejstrašnějších teroristických útoků v historii lidstva......




COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí