internetWEEK.cz menu TOPlist

UFO videa

UFO videa

Setkali se naši předci také s UFO?

 

UFO videa

Podívejte na dokumenty od Ericha von Dänikena. Mnohé z obrázků, které teď uvidíte a uslyšíte, vás donutí přemýšlet. Poznejte, jak naši předci kreslili to co viděli a snažili se nám zanechat důkaz o UFO. Shlédněte také tato UFO videa.

 

 

Zdroj: Youtube.com

Další příspěvky autora: michelllin


Články ve stejných kategoriích:

Ze zahraničí   Video   UFO   UFO - videa  


Kategorie UFO - videa


UFO nad Brémami vyděsilo NěmceUFO nad Brémami vyděsilo Němce
Neidentifikovaný létající objekt si pohrál s policií a způsobil zmatek na letišti. V Brémách bylo UFO pozorováno už v červnu 2013. „Co to k čertu je?!“



10 nej: Zfalšovaná UFO videa10 nej: Zfalšovaná UFO videa
Následující zfalšovaná UFO - videa byla jako hitparáda sestavena pro zábavu z nabídky na Youtube. Zájemci o fenomén UFO se na ni určitě rádi podívají. Je to poučné.



Nejlepší záběry UFO na světě!Nejlepší záběry UFO na světě!
Nejlepší záběry UFO, jaké kdy byly podle ufologů pořízeny, byly natočeny v Turecku. Video z roku 2007 ukazuje diskovitý stroj. Na zvětšených záběrech jsou patrná okna i posádka.



Kometa století je UFOKometa století je UFO
Kometa ISON není kometa, ale UFO. Na internetu je k dispozici fotka ukazující zvláštní symetrický tvar skrytý uvnitř světelné záře. Existuje i video, na kterém kolem skály obíhají dvě UFO. Vypadá to, že kometa je doprovázena mimozemskou eskortou.



Světelné UFO létalo nad střechamiSvětelné UFO létalo nad střechami
Ve Španělsku bylo nafilmováno světelné UFO. Takových světelných těles se objevuje letos po celém světě mnoho. Zažíváme invazi podivných mimozemských bytostí nebo jde o obyvatele Vnitřní země?



Výzkum UFO v PeruVýzkum UFO v Peru
Anthony Choy, šéf oddělení pro výzkum UFO peruánského vojenského letectva, je přesvědčen, že mimozemská inteligence dala v Peru mnohokrát najevo, že je na Zemi přítomna.



Vědecký výzkum UFO v NorskuVědecký výzkum UFO v Norsku
Vesnici Hessdalen ve středním Norsku by nikdo neznal, kdyby nebylo extrémního výskytu podivných létajících světel v jejím okolí. Začalo to již před třiceti lety. A světelné manévry pokračují dodnes.



Out Of The Blue – UFO existují!Out Of The Blue – UFO existují!
Jsou mimozemšťané na Zemi? Co nám létá nad hlavou a říkáme tomu UFO? Proč americká vláda mlčí? – to jsou hlavní témata skvělého dokumentárního filmu „Out of the Blue – Definitivní výzkum UFO“.



UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident UFO si posvítilo na helikoptéru – The Coyne incident
Mansfield v Ohiu se zapsal do dějin ufologie zlatým písmem. Ačkoliv se psal rok 1973, vzrušující příběh, který se stal posádce vojenské helikoptéry, zůstává dodnes velkou hádankou.



Top ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFOTop ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFO
Všechny případy v tomto žebříčku byly pozorovány více svědky, některé byly vyšetřovány policií a zpravodajskými službami. Výběr provedla skupina špičkových ufologů pro dokumentární film Paula Kimballa Best Evidence, který odvysílala UFOtv.




COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí