Aktuality

Spuštění nového webu
24. leden 2013
Vážení zákazníci, dnes jsme pro Vás spustili nový web, na kterém naleznete základní nabídku našich obkladačských a dlaždičských služeb v našich...
Více vNovinky  

Obklady a dlažby - Jaroslav Blažek, Domažlice, Kladno, Praha

Chystáte se rekonstruovat Vaše obklady nebo dlažby? Stavíte dům a potřebujete dlažbu na podlahu nebo nový obklad do koupelny? Potřebujete radu nebo konzultaci, jakou dlažbu, obklad, lepidlo na obklad stěn nebo podlahy zvolit? Hledáte spolehlivého obkladače, dlaždiče, zedníka nebo firmu, která se o vše postará a dodá obklady stěn a podlahovoué dlažby na klíč? V tom případě jste správně na stránkách

Obklady a dlažby Domažlice, Kladno, Praha - Jaroslav Blažek.

HV&BJ, s.r.o. - obklady a dlažby Domažlice, Kladno, Praha

Za dobu naší existence jsme realizovali celou řadu staveb a rekonstrukcí koupelen, kuchyní a jiných interiérů a získali jsme spoustu zkušeností, které Vám chceme nabídnout.

A co vše nabízíme? Obklady a dlažby za rozumné ceny! Drobné zenické práce ve vynikající kvalitě!

Kompletní provedení všech druhů obkladů, rekonstrukce koupelen, včetně dodávky materiálu. Provádíme opravy obkladů a dlažeb, drobné zednické práce. Zajišťujeme stavbu krbů a kachlových kamen. Provádíme dodavatelsky drobné stavební práce, stavební úpravy interiérů, dokončovací a začišťovací stavební práce.

Pokud Vás zajímá cena obkladačských prací, nebo stavebních prací, tak součástí naši nabídky je rozpočet na práci, návrh obkladu, návrh dlažby i odhad zednických prací, vycházející z osobní prohlídky objektu.

Naší prioritou je vysoká kvalita dodávek a rychlost provedení. Nedílnou součástí nabídky je i poradenská činnost při výběru materiálu obkladu nebo dlažby a příslušné stavební chemie. Současná koupelna může být obložena velkoplošnými dlaždicemi nebo může být použita mozaika. Efektní je také kombinace veké dlažby a mozaika pouze jako doplněk.

Jak vidíte, naše nabídka je široká. Pokud chcete mít obklady zdí nebo podlahové dlažby bez starosti, obraťte se na nás - firmu Obklady a dlažby - Jaroslav Blažek, která řeší obklady na Domažlicku, Kladensku a v celé olasti Praha

Naše obkladačství a dlaždičství naleznete v obcích Klenčí pod Čerchovem a Svinařov, nedaleko měst Domažlice, Kladno. Praha je pokryta z kladenské provozovny. Realizace obkladů, dlažeb a drobné zenické práce provádíme po celém Domažlicku, Kladensku a v Praze.

 

 

 

Jak nás najdete?


 

 

Obklady a dlažby Domažlice - Jaroslav Blažek
Obklady a dlažby Kladno - Jaroslav Blažek
Obklady a dlažby Praha - Jaroslav Blažek
HV&BJ, s.r.o. - obklady a dlažby Domažlice
HV&BJ, s.r.o. - obklady a dlažby Kladno
HV&BJ, s.r.o. - obklady a dlažby Praha

 

 

 

 

Jaroslav Blažek
 
mobil 602 222 769
 
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 
Provozovna Kladno
(oblast Praha)
Družstevní 227
273 05 Svinařov
 
Provozovna Domažlice
Klenčí pod Čerchovem 6E
345 34 Klenčí pod Čerchovem
 
 

IČ: 67294693
DIČ: CZ6504231888
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 1998
Evidující úřad: MÚ Kladno.

 
HV&BJ s.r.o.
Družstevní 227
273 05 Svinařov
 
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 
IČ: 27154599
DIČ: CZ-27154599