Dluhy, dlužníci, pohledávky, půjčky…

Dluhy a pohledávky

Dlužníků a neplatičů je v ČR opravdu velké množství. Češi se čím dál více zadlužují – půjčují si na auta, domy, elektroniku, dovolené… Stoupá počet osobních bankrotů i insolvenčních řízení. Vládne trend – mít dluhy je normální, na druhou stranu se není čemu divit, vždyť stát jde příkladem. Obří státní dluh ČR  číst dál »

Jak na dlužníky

Jak na dlužníky? Jak přinut dlužníka, aby zaplatil svůj dluh? Zde vám poradíme…
Univerzální způsob, jak vymoci svou pohledávku samozřejmě neexistuje, vždy je to velmi specifické, avšak jsou zde určité způsoby, které jsou poměrně efektivní, a které pomáhají číst dál »

Půjčky a podvody

Bez půjčky nebo hypotéky to někdy prostě nejde. Většina lidí nemá hotovost na to, aby si mohla dovolit například zakoupit automobil v hodnotě 350 000,- nebo rodinný za miliony.
Zde nastává problém kde si půjčit peníze. Nejlepším půjčka je od dobrého kamaráda, který vám poskytne minimální úrok. Když žádného ochotného číst dál »

Nejčastější podvody

Podvodů, podvodníků je strašně moc. Jaké jsou nejčastější podvody? Na co si dát pozor? Na internetu je všudepřítomná reklama na výhodné investování do akcií nebo kryptoměn. Hodně těchto inzerátů je podvod. Pokud na podvodnou reklamu zareagujete, obratem se vám ozve podvodník, který vám chce číst dál »