Drezúra pudlů

Na různé oslavy, večírky, podniková setkání a oslavy jsme připravili fascinující dvacetiminutové vystoupení drezúry pudlů, kteří předvádějí neuvěřitelné akrobatické kousky k úžasu i pobavení hostů. V zábavném programu roztomilí pudlíci spolu tančí a dovádějí, je to takový malý cirkus, který rozveselí a pobaví všechny věkové kategorie.

Lze objednat i program s moderátorem, který hned zpočátku vyzve jednoho z přítomných (například oslavence nebo hosta dle pokynu objednavatele akce) k aktivnímu podílu na vystoupení. Moderátor navodí takovou atmosféru, že vše vypadá tak, jakoby měl začít striptýz děvčat s uměleckými jmény Kikina, Sisina a Besina! Host na pódiu se většinou potí a je v rozpacích, rozhlíží se, kam by rychle utekl.

V okamžiku, kdy už hrozí výbuch nebo úprk "nebožáka"na jevišti, začne hrát hudba a přiskáčou pudlí slečny a předvedou svou show.

Při objednávce focení s opičkami si moderátor vybere zase jinou oběť, na níž vyzvídá, jestli někdy po návratu z hospody viděl v zrcadle svou opici. Trapné okamžiky ukončí až roztomilá skutečná opička Johny, s níž se může host okamžitě vyfotit.

Drezúra opiček

Neuvěřitelnou trpělivost vyžaduje drezúra dvou opiček Johnyho a Elvíry. V krásných šatičkách spolu vystupují a předvádějí neuvěřitelné kousky. Jeden vozí druhého, několik různých tanečků a na závěr akrobatická vystoupení, Dá se objednat i následné focení s opičkami.

Beseda o hadech s živými exepláři

Vystoupení na pódiu s jedním s hadů: Hroznýš královský, Krajta tmavá nebo Krajta albín. Poutavé vyprávění o hadech, kdy si na ně můžete i šáhnout i pohladit. Změníte své předsudky o živých plazech.
Při objednávce focení se vytvoří dlouhé fronty hostů a tato část programu často nebere konce.

Závěrem

Večírek se zvířaty je zakončený velkým fotografováním. Hosté se mohou zvěčnit s roztomilými pudlíky, krotkými malými opičkami i s hrozivě vypadajícími hady – škrtiči. Opičí chlapeček a holčička jsou oblečeni v roztomilých šatech, a krajty, na pohled nebezpečné, jsou zcela krotké, vlídné a přátelské. Pro kouzelné a neopakovatelné snímky je nejlepší zajistit si dobrý fotoaparát nebo fotografa, snímky z mobilních telefonů přece jen nejsou to pravé ořechové.

Samozřejmě se dají objednat spojené programy, zde se pak cena upravuje. Mějte však na paměti, že jsou to živá zvířata, která vyžadují od majitelů všestranou péči, zvláštní stravu, očkování a v neposlední řadě i chovné prostředí. Pravidelné návštěvy na veterině, o ceně této návštěvy netřeba nic říkat, každý kdo dostal darem kočičku a byl na veterině, určitě pochopí!

Celý zábavný zvířecí program trvá asi hodinu a je to opravdu nezapomenutelný zážitek na hodně dlouhou dobu.

Vystupovali jsme na golfovém hřišti Karlštejn, na plese na zámku Štiřín, na soukromých narozeninách, Antonín Panenka se na svých šedesátinách nejprve potil a pak radoval. Máme za sebou mnoho vystoupení pro firmy k jejich plné spokojenosti.

Nechte se překvapit i vy!

Ceny

Níže uvádíme náš ceník, při kombinaci programů je možná sleva.

Vystoupení pudlů a focení s opičkou 15.000,- Kč
Doprava 10,- Kč/km
   
Drezúra opiček 15.000,- Kč
Doprava 10,- Kč/km
   
Beseda o hadech s živými exepláři 15.000,- Kč
Doprava 8,- Kč/km
   
Focení s hadem nebo opičkami 5.000,- Kč
Cena moderace u pudlíků 3.000,- Kč

Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH 21%

 

Zastupuje Pavel Halamka
Tel: 602 315 790
pavel@halamka.cz

 

Drezúra zvířat