Jarní kuchařka

Nejlepší jarní recepty z jehněčího

8. června 2008

Je nejlepší na jaře. Nepropásněte jednu z posledních příležitostí pochutnat si na něm podle našich...

Velká jarní kuchařka: jídla, po kterých se budete cítit lépe

11. dubna 2008

Nejlepší recept na jarní únavu je spánek, čerstvý vzduch a strava plná vitaminů. My jsme se...

Velikonoční dezerty

23. března 2008

I mazanec bude letos jiný, pokud budete péct podle našich receptů. Vyzkoušejte malinké mazancové...

Velikonoční menu ve znamení bylinek

22. března 2008

Velikonoce jsou další příležitostí, kdy se může sejít celá rodina k bohatě prostřenému stolu....

Velikonoční mazanec

21. března 2008

Vláčný, plný rozinek, vonící máslem, dozlatova upečený − a také snadný. Bochánek plný...

Velikonoční beránek s hvězdičkou

20. března 2008

Restaurace Allegro pražského hotelu Four Seasons získala minulý týden jako první v Česku prestižní...

Velká jarní kuchařka: lehké dezerty

23. dubna 2007

Kdo říká, že sladká tečka za nedělním obědem musí být hutný dort s máslovým krémem? Vždyť takové...

Velká jarní kuchařka: saláty k večeři

22. dubna 2007

Úplně nejlehčí a nejzdravější formou večeře jsou saláty. Při přípravě dresinku se nebojte...

Velká jarní kuchařka: maso light

21. dubna 2007

Ne každý si potrpí na krvavý biftek, ale křehoučké kuřecí nebo krůtí maso je ideální nejen pro ty,...

Velká jarní kuchařka: bylinkové hody

20. dubna 2007

Na jaro jsme se všichni těšili nejen kvůli sluníčku a vyhřátým loukám, ale také proto, že je jako...

Beránkova velikonoční hostina

7. dubna 2007

Bez nádivky a beránka se naše Velikonocům prostě neobejdou. Zkuste je letos připravit podle receptů...

Chřest: Vařte ho, pečte ho, milujte ho!

24. května 2006  17:02

Květnový poklad všech labužníků už vyrazil ze záhonů. Chřest je přísně sezónní záležitost a jen v...

Velikonoční beránek

20. dubna 2003

Žloutky ušleháme s moučkovým cukrem do pěny, během šlehání přidáváme po lžících horkou vodu,...

Chřest zapečený s vejci a sýrem

20. února 2003  8:35

Očištěný chřest nakrájíme na kousky dlouhé asi tři centimetry a uvaříme doměkka v malém množství...

Malé radosti smutného císaře

11. března 2002  15:19

Čekání na jaro se ani v nejmenším nepodobá slavnému Čekání na Godota. Protože na rozdíl od...

Co udělat s chřestem

22. května 2000

A čkoliv se chřest mnohým jeví jako zelenina pro naši kuchyni exotická, pěstuje se v Čechách a na...

Poradny