internetWEEK.cz menu TOPlist

Jedenáct největších konspiračních teorií

Jedenáct největších konspiračních teorií

Konspirační teorie jsou fenomén. Naznačují alternativní cesty, ilustrují moderní historii. Můžeme se jim smát, můžeme s nimi nesouhlasit, ale jsou výrazem lidské skepse a zvídavosti, které jsou předpokladem evoluce lidstva.

 

Jedenáct největších konspiračních teorií

Naše „Top 11“ vám pomůže si na ně udělat názor:

 

11. září 2001

S největším teroristickým útokem na USA to mohlo být jinak, než nám vypráví oficiální verze. Co pro to svědčí a co by to znamenalo…


 

http://internetweek.cz/konspiracni-teorie/velke-konspiracni-teorie-11-zari-2001

 

Nový světový řád

Poměrně malá, ale extrémně silná a vlivná skupina kontroluje a manipuluje vlády, průmysl i média po celém světě. Tato mocná skupina chce ovládnout svět a zavést totalitní režim. To je NWO.

 

http://internetweek.cz/konspirace/velke-konspiracni-teorie-novy-svetovy-rad-nwo

 

UFO a mimozemšťané

I když oficiálně převládá názor, že je všechno kolem UFO blamáž, milióny lidí na celém světě věří, že mimozemšťané k nám létají. Někteří fandové stále hledají důkazy o tom, že americká vláda tajně uzavřela dohody s mimozemšťany, aby získala jejich technologie.

 

http://internetweek.cz/konspiracni-teorie/velke-konspiracni-teorie-ufo-a-mimozemstane

 

HAARP

„Bílá velryba konspiračních teorií“, tak se někdy říká konspiraci HAARP. Podle některých hlasů má tato „mikrovlná trouba na ohřívání ionosféry“ na svědomí manipulaci s počasím, různá zničující zemětřesení, tsunami, hurikány, sucha, ale také ovládání lidské mysli.

 

http://internetweek.cz/haarp/velke-konspiracni-teorie-haarp

 

Globální oteplování

Konspirační teorie o globálním oteplování spojuje skeptický předpoklad, že pokud vůbec dochází k oteplování planety, tak lidská činnost v tom nehraje hlavní roli. To jenom různé podnikatelské, politické skupiny a vědci zavětřili výhodný kšeft a nástroj manipulace.

 

http://internetweek.cz/konspiracni-teorie/velke-konspiracni-teorie-globalni-oteplovani

 

Přistání Američanů na Měsíci

Američané na Měsíci vůbec nepřistáli. Všechno je velký podvod! Scény z Měsíce byly natočeny v Hollywoodu. Co je příčinou těchto závažných obvinění?


 

http://internetweek.cz/konspiracni-teorie/velke-konspiracni-teorie-pristani-americanu-na-mesici

 

Usáma bin Ládin

Dobrodružný život nejhledanějšího teroristy světa ukončila 2. 5. 2011 americká speciální jednotka. Avšak některé pochybnosti spojené s tímto údajným superteroristou trvají dál.

 

http://internetweek.cz/konspiracni-teorie/velke-konspiracni-teorie-usama-bin-ladin

 

Atentát na J. F. Kennedyho

Nejoblíbenější americký prezident byl zastřelen. Údajný atentátník byl brzy dopaden, ale zemřel kulkou vraha dříve, než stačil promluvit. Osudný pátek je dodnes zahalen kouřovou clonou. Co se vlastně stalo?

 

http://internetweek.cz/konspirace/velke-konspiracni-teorie-atentat-na-j-f-kennedyho

 

Smrt princezny Diany

Některé okolnosti smrti britské princezny z Wallesu při nešťastném útěku před novináři byly tak podivné, že velmi nahrávaly různým spekulacím, proč bývalá manželka prince Charlese vlastně zemřela. Existují tři hlavní konspirační teorie o její smrti.

 

http://internetweek.cz/konspiracni-teorie/velke-konspiracni-teorie-smrt-princezny-diany

 

Útok na Pearl Harbor

Oficiální historie prezentuje útok Japonců na Pearl Harbor jako zcela nečekanou agresi zlého nepřítele. Potom přišli autoři teorie spiknutí s obviněním: velení americké armády a tehdejší americký prezident Roosevelt o hrozícím útoku na havajskou základnu věděli, ale záměrně neudělali nic.

 

http://internetweek.cz/konspiracni-teorie/velke-konspiracni-teorie-utok-na-pearl-harbor

 

Protokoly sionských mudrců

Nejstarší konspirační teorie v této Top 11 vznikla na podnět ruské tajné policie, aby ovlivnilo cara Mikuláše II v jeho vnitřní politice. Dračí setba však byla zaseta a žila dál svým životem v krvavých dějinách 20. století. Ale ani to nebyl její konec…

 

http://internetweek.cz/konspiracni-teorie/velke-konspiracni-teorie-protokoly-sionskych-mudrcu

 

Nejsme na světě první, kdo sestavil podobný souhrn konspiračních teorií. Naším cílem však bylo nepřesvědčovat vás o jejich pravdě či nepravdě. Snažili jsme se poskytnout vám dostatek informací pro i proti. Udělejte si vlastní názor.

 

 

Další příspěvky autora: heartblue


Články ve stejných kategoriích:

Konspirační teorie   Konspirace  


Kategorie Konspirační teorie


Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)Zmizení letu 370 – Konspirační teorie (2)
Média si nevšímají masivního zastoupení zaměstnanců Rothschildovy firmy Freescale ve zmizelém Boeingu. Jenomže právě to je inspirací pro hodně třaskavou konspirační teorii, v které hrají významnou roli utajované vojenské technologie.



Zmizení letu 370 – konspirační teorieZmizení letu 370 – konspirační teorie
Hlavní konspirační teorie - letadlo bylo uneseno na základnu Diego Garcia. NSA ví, kde přistálo. Mobilní telefony vyzváněly ještě několik hodin po zmizení letadla.



Zdraví: 8 uznaných konspiračních teoriíZdraví: 8 uznaných konspiračních teorií
Fluor ve vodě škodí, ekologické sáčky jsou karcinogenní a GMO znečišťuje americké řeky insekticidem. Některá hlavní média v USA, Kanadě a v Británii začínají publikovat informace, které předtím spadaly jen do oblasti alternativní žurnalistiky.



Jak byl zabit Usáma bin LádinJak byl zabit Usáma bin Ládin
Další voják podal svědectví o smrti šéfa Al Kájdy. Existují tři verze o jeho konci. Jedna je oficiální, druhou popsal Matt Bissonnett v knize No Easy Day. Třetí svědectví poskytl časopisu Esquire člen komanda zvaný Střelec.



Konspirace – Střelba v Sandy Hook Konspirace – Střelba v Sandy Hook
Američané mají novou konspirační teorii. Její tvůrci nevěří, že popis krveprolití v základní škole v Newtownu je pravdivým obrazem skutečnosti. Bylo to jinak. Ale jak?



9/11 – Co je nového v konspiračních teoriích?9/11 – Co je nového v konspiračních teoriích?
Američané nezapomínají na podivné útoky ze září 2001 ani na začátku roku 2013. Video ukazuje, jak ke zdi Pentagonu přilétá raketa. Expert KGB: Dvojčata položila termonukleární demolice.



Šílený střelec James Holmes byl naprogramovánŠílený střelec James Holmes byl naprogramován
Konspirační teorie v kauze Jamese Holmese. Jeho spoluvězeň z vazby vypovídá. Masový vrah řekl, že byl „naprogramován“ zločinným psychiatrem.



Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!Zdravá konkurence pro toxický aspartam? Stévie!
Je to obyčejná tráva. 300x sladší než cukr. Ale nemá kalorie a nezvyšuje hladinu inzulinu. Proto je postrachem potravinářské chemie.



Velké konspirační teorie: ChemtrailsVelké konspirační teorie: Chemtrails
Podívejte se na oblohu. Uvidíte silnou mlžnou čáru od letadla, která vydrží pěkně dlouho. Pozor, je v tom záměr! Vládci světa, ilumináti vás ohrožují. Taková je chemtrailová konspirační teorie. My jsme se pokusili dát dohromady všechna pro i proti.



Svět řídí jedna superkorporace!Svět řídí jedna superkorporace!
Nejde přitom o konspirační teorii, ale o realitu – dokázali to výzkumníci Curyšské univerzity.




COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí