Bydlení

Vše pro vaše bydlení. Zde najdete odkazy na prověřené obchody od renomovaných výrobců a ověřených značek. Informace o obchodech zaměřených na vybavení domácností. Jako nábytek zahradní, zahradní domeček, zahradní houpačky, zahradní hřiště, textil, sklo, vybavení kuchyně, odpadkové koše. Pro interieri dekorativní nábytek. Na zůtulnění bydlení tu jsou obchody bytový textil pro Ložnice, Dětský pokoj, Pokojíček pro nejmenší, Obývací pokoj, Koupelna, Kuchyně, Okno, Praktické doplňky. Sklo se zajímavou nabídkou Cukřenky,dárkové zboží,Dózy,Džbány,Figurky,Hodiny a další.

Rozdělení rotopedů

Jídelní sestavy z umělého ratanu v této kategorii patří do prémiové kolekce Perla holandské značky IRM. Díky tomu má tento nábytek z umělého ratanu stejnou barvu výpletu a dá se proto v případě potřeby kombinovat s dalším nábytkem z kolekce Perla a Brillante. Ratanový zahradní nábytek v této kategorii má konstrukci z hliníku, který je lehký a nezrezne, umělý ratan je panenský materiál, žádný recyklát, proto je barevně stálý a odolný nejen vůči letním teplotám, ale i vůči mrazu.
Sedací souprava Aperto VIII – je pohodlná sedačka určená k odpočinku na zahradě, terase, u bazénu ale i jako hotelový nábytek. Tato sedací souprava z umělého ratanu nabízí pohodlné posezení pro 5 osob.