Rodinný penzion U Hájků
v obci Křepice


UBYTOVÁNÍ U HÁJKŮ

Hledáte příjemné ubytování na klidném místě blízko Brna? Nabízíme nejen to.


U nás si odpočinete nebo aktivně prožijete Vaše volné dny. V penzionu máme k dispozici celoročně krytý bazén a saunu. Ubytování najdete v obci Křepice, která je vyhlášeným poutním místem. Ubytování v Křepicích je strategicky velmi výhodné protože vše máte na dosah ruky jak Brno, Brněnská přehrada – výlet na parníku, tak Mušovská jezera, Lednicko – Valtický areál, Mikulov, Pálava, Slavkov U Brna – zámek, Slavkovské bojiště, Mohyla Míru,atd. V blízkosti jsou také tenisové kurty, které mohou hosté ubytovaní v penzionu ZDARMA využívat. Jste několik metrů od sítě cyklostezek a přes pár ulic najdete vinné sklípky které můžete navštívit. Vzdálený 16 km je nově otevřený AQUALAND MORAVIA s nejmodernějšími a největšími atrakcemi ve střední Evropě (kapacita 8 tisíc lidí denně). Přímo v obci, najdete proslulé poutní místo s léčivým pramenem jménem Pramen u Svaté.

PRO UBYTOVANÉ JE K DISPOZICI NOVÁ SPOLEČENSKÁ MÍSTNOST (50 m2) VHODNÁ PRO FIREMNÍ AKCE, VÁNOČNÍ VEČÍRKY A PODOBNĚ.


CENÍK

Nepřehlédněte

Děti do 35měsíců s rodiči na lůžku 150,- / den.
(zapůjčení dětské postýlky zdarma)
Neakceptujeme platební karty, platby za pobyt pouze v hotovosti.
Neakceptujeme pobyt na 1 noc v pátek a sobotu. Pouze celý víkend.

Domácí mazlíčky milujeme, ale bohužel je u nás nelze ubytovat.


Cena Další osoba
3 pokojový apartmán
(max. pro 7 osob)
1 - 4 osoby 3000,- 500,- / noc (děti od 3 let)
Dvoulůžkový pokoj 1500,- 500,- / noc (děti od 3 let)
Jednolůžkový pokoj 1000,- Bez přistýlky
Snídaně 170,- Dětská snídaně 3-10 let 100,-

Nástup na pobyt od 15:00 | Odjezd do 10:00
Po předchozí domluvě možnost večeře, 170Kč/os (dítě do 10ti let 100Kč).
V ceně ubytování je neomezený pobyt v bazénu.
Na každém pokoji je minilednice a fén.
V apartmánu i mikrovlnná trouba.
STORNO PODMÍNKY PŘIKLÁDÁME KE KAŽDÉ REZERVACI


REZERVACE


Jméno a příjmení
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
Vaše emailová adresa
Nutno vyplnit
Nutno vyplnit
Vaše tel. č.
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
Datum příjezdu
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
Datum odjezdu
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
  • Počet osob
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6 a více
  • 1
Počet osob
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!

Jaký pokoj?

Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!

Mám zájem o ...

Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
Doplňující informace ...
Nutno vyplnit!
Nutno vyplnit!
Měli by jste si přečíst a odsouhlasit zpracování osobních údajů.
Měli by jste si přečíst a odsouhlasit zpracování osobních údajů.
PLATBY POUZE V HOTOVOSTI
V Pá. a So. JE MOŽNÁ REZERVACE MIN. NA DVA DNY

KŘEPICE

Obec Křepice najdete v okrese Břeclav, v Jihomoravském kraji.


První písemná zmínka o obci je z roku 1349 pod názvem Crepicz, kdy se připomínají bratři Kuneš a Vrš z Křepic. Potom se objevuje několik dalších jmen z řad méně významné nižší šlechty, která držela zboží v Křepicích. Před rokem 1498 koupil zboží Vilém z Pernštejna, který později koupil Židlochovické panství, k němuž byly Křepice připojeny a zůstaly jeho součásti do roku 1848.

Obcí, která má rozlohu 679 ha a žije zde 1245 obyvatel, protéká Křepický potok. Kulturní památkou obce je kostel sv. Bartoloměje v renesančním slohu dostavěný v roce 1791. Na kostel byl použit i materiál ze starého kostela, který byl zbořen. Byly přeneseny také tři zvony, velký ozdobený perštejnským znakem, z roku 1522, střední z roku1490, a malý (umíráček) z roku 1738.

Vesnice je obklopena převážně poli, proto byla převážně zemědělská. Dnes většina obyvatel dojíždí za prací do okolních měst, zejména pak do Brna. Aktivně zde působí řada spolků, hasiči, jednota sokolů, zahrádkáři, myslivci, holubáři, skautský oddíl, chovatelé drob. zvířectva, kynologický klub jehož člen získal již dva tituly mistra světa. Občanské organizace se velkou mírou podílejí na kulturním a sportovním dění v obci.

V jihovýchodní části obce se nachází tzv. údolí kapliček. K jedné z nich, ke kapli sv. Cyrila a Metoděje konají věřící rok co rok pouť. Každoročně se v obci konají také krojované Bartolomějské hody.

Na návrší Čertoraj (Novosady) nad Křepicemi,  najdete památník Bratislavsko-brněnské operace s rozhlednou. 


 

FOTOGALERIE

Podívejte se jak to u nás vypadá

Penzion a pokoje



Apartmán



Společenská místnost, bazén, sauna.

 

REFERENCE

Co říkají hosté

Zpočátku jsme založení sekce s referencemi zavrhli, protože hodnocení si může každý provozovatel napsat sám. Postupem času s přibývajícími hosty kteří nám napsali, jsme tento postoj přehodnotili a reference přidáváme. Vaše komentáře nám pomáhají, motivují nás a velice těší. Níže tedy najdete výstřižky z emailů které jste nám poslali. Děkujeme.


Dobrý den paní Hájková, v pátek jsme od vás odjeli, aniž bychom se s vámi rozloučili. Mluvili jsme jen s paní, která nás ráno obsluhovala při snídani. Dovolte, abychom vám tedy dodatečně poděkovali za hezký pobyt u vás a popřáli vám, aby se vám ve vašem podnikání dařilo a měli jste mnoho spokojených zákazníků. S pozdravem manželé Hana a Jaroslav Dostálovi

Děkujeme za krásné prožití Velikonoc ve Vašem penzionu a velmi milou obsluhou celé rodiny a všech zaměstnanců.Cítili jsme se jako doma. Manželé Dvořáčkovi, Jeseník.

Těšíme se na příjemný pobyt u Vás – již jsme ve Vašem penzionu byli před třemi lety a žasneme, jak jste prostředí zvelebili, o to nás to více láká. Hezký den a s pozdravem Vladimíra Nová.

Paní HÁJKOVÁ, děkujeme vám za moc příjemný pobyt ve vašem penzionu. Mluvili jsme s vámi i s panem Hájkem, věříme, že pokud váš penzion s krásným prostředím vaší uzavřené terasové zahrady s parádním krytým bazénem bude poskytovat tyto služby, budou se k vám klienti vracet. Celá vaše obec je úchvatná svou čistotou, krásnými předzahrádkami a téměř všude novými fasádami domků. Prošli jsme si vaši obec a mluvili jsme s obyvateli. Vše na nás působilo kladně a byli jsme moc spokojeni. Pokud je možno někam poslat do recenzí hodnocení našeho pobytu v ve vašem penzionu, rádi to pošleme. Ještě jednou děkujeme a přejeme hodně spokojených klientů, Jaroslava Kynclová, Poděbrady.

Dobrý den, milí manželé Hájkovi. Psala jsem Vám přes email na Vašich internetových stránkách, ale nevím, zda se správně odeslal. Chtěli bychom společně s manželem Vám a Vašim zaměstnancům poděkovat za nádherné dva večery u Vás. Především nás mile překvapila milá pohostinnost, úslužnost a vstřícnost celého personálu i příjemný rodinný penzionek U Hájků s krásným bazénem a saunou. Velmi nás oslovila fotografie dokumentující v jakém stavu vypadalo místo, kde teď díky Vám stojí Váš krásný penzionek. Je neuvěřitelné jak jste to proměnili! Ale nejen to přispělo k příjemnému pobytu u Vás. Líbila se nám i malebná obec Křepice, jeho okolí a jeho obyvatelé…..hlavně nás udivilo, že nás zdravily na ulicích děti…..to se v dnešní době vidí málo kde! Přejeme Vám mnoho spokojených klientů a hodně pozitivní energie do dalších let …rádi se opět vrátíme. S pozdravem manželé Wrožynovi.

Dobry den, p. Hajkova, kedze sme sa v sobotu spolu nestretli, ked sme odchadzali, chcem sa Vas aspon touto cestou velmi pekne podakovat za uzasny tyzden, ktory sme u vas stravili. Boli sme maximalne spokojni so vsetkym, Morava je krasna zem s prijemnymi a milymi ludmi. Verte tomu, ze sa postarame o reklamu pre vas na SK.Este raz velka vdaka a snad niekedy do skoreho videnia nech sa vam dari, s pozdravom Nina Janikova.

Dobrý den paní Hájková, jen jsem Vám chtěla napsat, že jsme v pořádku dorazili domů. Ještě jednou moc děkujeme, líbilo se nám u Vás a rádi vás doporučíme dále.


Dobrý den paní Hájková, Velmi se nám u Vás líbilo, vše bylo perfektní jak ubytování i bazén se saunou… Máte velice hezký penzion, přejeme Vám hodně spokojených hostů kteří se budou rádi vracet. Doufám že i my se ještě někdy v budoucnu uvidíme.S pozdravem p.Skalski s manželkou a přátelé. děkujem…

Paní Hájková, ještě jednou Vám chceme s manželem moc poděkovat za pobyt u Vás.Moc příjemně na nás zapůsobilo chování všech lidí se kterými jsme se ve Vašem okolí setkali .Byli bychom rádi,kdyby jsme k Vám mohli ještě někdy přijet. Mějte se moc hezky a pozdravujte manžela.

Dobrý den, jen by jsme Vám touto cestou chtěli poděkovat za super pobyt, ikdyž krátký. Ráno jsme se s Vámi již nepotkali, tak aspoň touto cestou. Určitě až příště budeme mít cestu na Moravu zvolíme Vás. Pěkný den. Burdová

Krásný den paní Hájková, moc se nám u Vás líbilo. Děkujeme a přeji sluníčkové dny. Monika NOVOTNÁ

Dobry den manzelia Hajkovi, touto cestou by sme sa este raz chceli podakovat za prijemny pobyt vo vasom peknom a cistom penzione,pochvalit vas prijemny personal.Zelame vam vsetko dobre,nech mate len spokojnych hosti a ked budeme mat cestu okolo,urcite sa stavime. Ivana a Robert Havrillovi

Rádi bychom poděkovali za milý a ochotný přístup paní Hájkové. Váš penzion je ideální a klidné místo pro svatební obřad v krásné zahradě, který se bohužel nekonal kvůli komplikacím, které u nás nastali, ale určitě ostatním novomanželům svatební obřad na zahradě doporučujeme. Kaskádová zahrada je úplně ideální na svatební obřad i svatební fotky.

Ještě jednou děkujeme a přejeme hodně milých a spokojených zákazníků, jako jsme byli my s manželem. S pozdravem Kendíkovi.

Dobrý den Hájkovi, rádi bychom poděkovali za velice příjemný pobyt ve vašem penzionu, za ubytování, bazén, saunu, za vynikající přístup. Určitě vás budeme všem doporučovat. Přejeme vám jen milé, příjemné a spokojené hosty a vše nejlepší do dalšího podnikání. Alena a Pavel „Baldovi“ Jaroměř.

Moc děkujeme za krásný pobyt a vřelé přivítání panem a paní Hájkovými, kteří se nám velmi ochotně věnovali.Za vřelé a sympatické jednání celého personálu. Krásné prostředí s využitím krytého bazénu, lehátek atd. které děti nadchlo hned při příjezdu. Všechny prostory penzionu čisté a útulné. Pobyt jsme si užily a těšíme se, že se k Vám určitě vrátíme. Pobyt u Vás vřele doporučuji všem a hlavně rodinám s dětmi. S pozdravem Bednářovi a Hutterovi


Máte dotazy? Zavolejte, nebo pošlete SMS.

+420 724 840 900


PONDĚLÍ - NEDĚLE
08:30 - 18:30

Nebo pošlete email

hanka-hajkova@seznam.cz


PONDĚLÍ - NEDĚLE
24/H

UBYTOVÁNÍ U HÁJKŮ
KŘEPICE 11, 691 65 KŘEPICE U HUSTOPEČÍ

Těšíme se na Vás.