internetWEEK.cz menu TOPlist

Jak vybrat virtuální kancelář?

Jak vybrat virtuální kancelář?

Co je virtuální kancelář? Docela kamenná kancelář založená na principu sdílení prostor a administrativního personálu. Ale výběr kanceláře není jen tak. Ani právníky a účetní nevybíráte pouze podle ceny, nebo modelek na webu! Na co si dát pozor?

 

Jak vybrat virtuální kancelář?

Tím Vám virtuální kancelář dokáže ušetřit spoustu peněz na zařízení vlastní kanceláře a administrativní pracovníky. Umožňuje Vám zajištění záchytného bodu, pokud jste stále na cestách nebo pracujete z domu. Neuteče Vám pošta, zároveň můžete dělit práci od bydlení a zachovat si soukromí. Pokud obchodujete s cizinci, je vždy lepší sídlit v Praze. Tu znají. Českou republiku hledají kdesi dále na východ.

Jako jediní na internetu nabízíme kompletní seznam virtuálních kanceláří v ČR včetně možnosti zadání referencí! Vyberte si podle poskytované adresy...

Virtuální kanceláře - seznam adres >>>

Ceny virtuálních kanceláří se velmi liší a ne vždy odpovídají tomu, co Vám nabízejí. V zásadě by mělo jít o to, že měsíční nájemné odpovídá lokalitě a úrovni nabízených služeb.

Začněme od jakéhosi standardu, který by měl být vždy samozřejmostí:

  • Bezproblémové přebírání pošty a okamžité upozornění - zaběhnuté virtuální kanceláře běžně přebírají poštu pro celý dům. Co jí nepatří, to poště jednoduše vrátí. Ale ne naopak. Stejně tak Vy musíte mít možnost si poštu jednoduše vyzvednout, obratem si nechat přeposlat nebo naskenovat. Protože převzetím pošty Vám běží případné odvolací lhůty a termíny...
  • Označení Vašeho sídla je nezbytností, neuvádíte-li další provozovnu.
  • V kanceláři je v pracovní době vždy někdo k zastižení. Je připraven převzít a předat Vám vzkaz od úředníků nebo klientů.
  • Zasedací místnost, do které se nemusíte stydět přivést klienta nebo úředníka na kontrolu.
  • Tento standard má v Praze nebo Brně hodnotu od 500 do maximálně 900 Kč měsíčně, v ostatních městech 400 - 700 Kč měsíčně.

Vše ostatní, co budete platit, je na Vás.

  • Luxusní adresa v centru Prahy nebo Brna
  • Reprezentativní prostory se spoustou hostesek
  • Soukromá kancelář k Vašemu použití
  • Garantovaný omezený počet sídlících společností, maximálně v řádu desítek
  • Takové prostory mohou mít cenu v řádu tisíců korun

Pokud budete chtít ušetřit, najdete sídlo (jen sídlo) pod 500 Kč měsíčně. Na takové adrese však nebudete mít zajištěn základní styk s veřejností a s úředníky veřejné správy. Na adrese se nebude zdržovat nikdo, do prostor nikoho nepozvete... Pošta, přestože se snad i převezme, Vám nebude ihned k dispozici. Pokud své podnikání plánujete dlouhodobě, před podpisem smlouvy se osobně ujistěte, zda jsou splněny základní standardy. Takové sídlo je vhodné snad jen pro firmu ve stádiu klinické smrti.

Při sjednávání sídla se zeptejte, zda si můžete v běžnou pracovní dobu kdykoliv a bez ohlášení vyzvednout svou poštu!

 

Vždy mějte na mysli, že změna sídla je nákladná. A to nejen podáním návrhu na změnu v OR. Zároveň zapsání sídla do nekontaktního sklepa plného firem na Vás vrhne silně negativní světlo v očích úřadů.

Pokud nechcete riskovat, doporučujeme Vám osvědčenou virtuální kancelář BIB. Praha 1,3 a 8, za cenu od 480 Kč bez DPH měsíčně (cena se liší dle adresy a frekvence platby, nejdražší možnost je 780 Kč bez DPH na Praze 1), bez skrytých háčků a poplatků. V ceně je zapsané sídlo pro firmu a převzetí pošty s oznámením e-mailem. Přesvědčte se pohledem do ceníku.

http://sidloprofirmu.cz/ >>>

Další příspěvky autora: HBT


Články ve stejných kategoriích:

Byznys   Virtuální kancelář  


Kategorie Virtuální kancelář


Úsměvné zážitky z podnikáníÚsměvné zážitky z podnikání
Zastupujeme několik stovek společností. O úsměvné zážitky tak nemáme nouzi. Provozovat office house neboli virtuální kancelář nemusí být nuda, Přesvědčte se!



Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!Potřebujete virtuální sídlo firmy? Nejlevnější? Tak neváhejte!
Garantujeme Vám nejlevnější SKUTEČNÉ sídlo firmy v Praze. Pokud najdete levnější nabídku, srovnáme ji a ještě dáme 10% dolů. Ale neváhejte, naše kapacita je omezená!



Virtuální kanceláře - seznamVirtuální kanceláře - seznam
Virtuální kanceláře šetří peníze na zařízení vlastní kanceláře a administrativní pracovníky. Neuteče Vám pošta, zároveň můžete dělit práci od bydlení a zachovat si soukromí. Jako jediní zde nabízíme kompletní seznam virtuálních kanceláří v ČR!



Ralph Gregory: duchovní otec virtuálních kanceláříRalph Gregory: duchovní otec virtuálních kanceláří
První virtuální kanceláře vznikaly v devadesátkách v USA. Jako jejich duchovní otec je označován Ralph Gregory, který svou firmu založil v roce 1995 v Coloradu. V posledních letech jsou virtuální sídla populární také v České republice.


Kategorie Byznys


Cukrovarnický průmysl si koupil vědce, aby manipulovali výživová doporučeníCukrovarnický průmysl si koupil vědce, aby manipulovali výživová doporučení
Vědci z Harvardu byly zaplaceni za bagatelizaci vlivu cukrů na srdeční onemocnění. Je to již přes 50 let. Ale vliv jejich výživových doporučení je vidět i v současnosti. Zřejmě stojí i za dnešní epidemií obezity. Jak je to tedy s cukry?



Válka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném prouduVálka o lék na Alzheimerovu nemoc v plném proudu
O nadějném novém léku slýcháme celkem často. Všichni světoví lídři na něm intenzivně pracují. Všichni jej nutně potřebují a někteří jsou již ve třetí fázi. Ale analytici jim dávají šanci na úspěch pouze okolo 15 procent…



Sledujeme: Dieselgate, největší podvod s emisemiSledujeme: Dieselgate, největší podvod s emisemi
Jak jde čas v kauze, kterou nastartoval Volkswagen. Upravil software aut tak, aby byla ekologická jen v testu. Průběžně aktualizované moderované rozcestí... Jourová: Odškodnění i pro Evropu?



Co vás velký byznys naučí o kultuře podnikáníCo vás velký byznys naučí o kultuře podnikání
Cílem vysoké kultury podnikání je zajistit, aby vaši zaměstnanci byli šťastní a produktivní. Když je máte, tak od vás nebudou utíkat a navíc budou přitahovat do vaší firmy další nové talenty...



Co by miliardář Warren Buffett učil své dětiCo by miliardář Warren Buffett učil své děti
Warren Buffett, americký miliardář, čtvrtý nejbohatší člověk na světě, radí, jak vychovávat děti. Vztah k penězům je důležité začít pěstovat co nejdříve.



Automobilový průmysl: podporovaný strašák české ekonomikyAutomobilový průmysl: podporovaný strašák české ekonomiky
Automobily zaměstnávají 5% ekonomicky aktivních obyvatel. Tvoří však téměř čtvrtinu HDP s tržbami okolo 865 miliard korun. A stát nešetří dalšími pobídkami v tomto sektoru…



Facebook nafoukl obří internetovou bublinuFacebook nafoukl obří internetovou bublinu
Největší sociální síť se pořádně praštila přes kapsu, za 19 miliard dolarů koupila mobilní aplikaci WhatsApp. Proč to Facebook udělal a je cena přemrštěná?



Navzdory politikům nejsme pouze montovnouNavzdory politikům nejsme pouze montovnou
Navzdory všem hlavním politickým stranám není Česká republika pouhou montovnou. Máme zde mnoho špičkových globálních firem, o kterých mnohdy ani nevíme, že pochází z naší země.



Proč doopravdy má pracovní týden 40 hodin?Proč doopravdy má pracovní týden 40 hodin?
Přemýšleli jste někdy nad tím, proč doopravdy má pracovní týden v západním světě (až na pár drobných korekcí) čtyřicet hodin? Malé zamyšlení vás možná překvapí…



Ať vláda zavolá do Silicon ValleyAť vláda zavolá do Silicon Valley
Místo registračních pokladen možná čeká na podnikatele a firmy nějaké elektronické udělátko. Někteří ovšem nápad kritizují s tím, že bude drahý, neefektivní a jeho realizace potrvá dlouho. Nemusí to být nutně pravda…




COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí