internetWEEK.cz menu TOPlist
Loď Eastland aneb zapomenutá tragédie českého TitanicuLoď Eastland aneb zapomenutá tragédie českého Titanicu
Málokdo ví, že pouhé 3 roky po Titanicu, 24. července 1915, se v Chicagu potopila osobní loď Eastland, která v té chvíli byla plná Čechů. 220 z nich zemřelo. 6 metrů od břehu…


Terraformace Marsu je možná o něco reálnějšíTerraformace Marsu je možná o něco reálnější
Hlavním rozdílem mezi Zemí a Marsem je magnetické pole, které chrání naši planetu před kosmickým zářením. Vědci nyní zjistili, jak jednoduše udělat ochranný štít. Třeba pro Mars!


Oko zlaOko zla
Mají něco společného filmy „Ve stínu“ a „Třicet minut po půlnoci?“ Cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly. Největší hrozbou lidské společnosti je složitá lidská duše, upozornil psycholog Jung.


Samara se propadá Samara se propadá
Ruské město Samara je „pojídáno zaživa“: auta, autobusy a náklaďáky padají do obrovských děr. Samařané žijí ve strachu, kde se zase propadne země.


Vitamínové doplňky nepomáhají. A škodí!Vitamínové doplňky nepomáhají. A škodí!
Byl publikován nespočet vědeckých prací, zpochybňujících účinnost vitamínových doplňků. Podle většiny z nich pravidelné užívání vitamínových doplňků ničemu nepomáhá. Naopak. Zvyšují riziko rakoviny nebo předčasné smrti!


Výzkumy DNA potvrzují existenci AtlantidyVýzkumy DNA potvrzují existenci Atlantidy
Genetický příběh plný záhad odpovídá jasnovidným informacím, které nám kdysi předal Spící prorok Edgar Cayce.


Muži jsou z Marsu, ženy jsou z Venuše. Proto kluci mají penis a holky zase vagínu!Muži jsou z Marsu, ženy jsou z Venuše. Proto kluci mají penis a holky zase vagínu!
Mezi ženami a muži panují tak zásadní rozdíly, že jejich společné soužití je z dlouhodobého hlediska zkrátka nemožné. I přesto lze občas vidět páry, které toto popírají. Jak je to možné?


Out Of The Blue – UFO existují!Out Of The Blue – UFO existují!
Jsou mimozemšťané na Zemi? Co nám létá nad hlavou a říkáme tomu UFO? Proč americká vláda mlčí? – to jsou hlavní témata skvělého dokumentárního filmu „Out of the Blue – Definitivní výzkum UFO“.


Island – je po revoluciIsland – je po revoluci
Sledovali jsme politický vývoj na Islandu s velkým zájmem. Reprezentoval národní odpor malého evropského národa proti zkorumpovaným politikům a nadnárodním bankám.


Negativní pocity kradou naše zdraví!Negativní pocity kradou naše zdraví!
Často na nás všechny působí v životě negativní vlivy. Možná máme pocit, že přejdou a my se z nich otřeseme, ale ve skutečnosti se negativní vlivy odráží na naší duši a ta vysílá signály do celého těla v podobě nemocí, to se nazývá etikoterapie.


Spad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a FukušimouSpad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a Fukušimou
Dr. Roberto Lucchini srovnává vliv katastrof na zdraví obyvatel. V okolí WTC je prokazatelně více případů rakoviny než ve zbytku New Yorku a USA.


Jak na to, když se nedaří. Nejen v podnikání...Jak na to, když se nedaří. Nejen v podnikání...
Ať uděláte cokoliv, dopadne to pokaždé nějak blbě. A čím víc se snažíte, tím víc se v tom plácáte. Je to jako v bažině. Čím víc se budete plácat, tím horší to bude. Ven Vás dostane jen trpělivost, chladná hlava a naše patero...


Když sníh není překážkouKdyž sníh není překážkou
Je až neuvěřitelné, jaké schopnosti získá auto s pásy místo kol! Škoda jen, že ty pásy jsou často dražší, než auto...


Myšlenky Gregga Bradena: Spojit moudrost tradic a moderní vědyMyšlenky Gregga Bradena: Spojit moudrost tradic a moderní vědy
Řídit se heslem „silnější vítězí“ je pro lidstvo i Zemi zkázonosné. Staré tradice i nová věda říkají: vše je propojené, všechno souvisí se vším, jsme závislí na zbytku světa. Žijeme ve světě, kde každá věc má svůj význam.


Aspartam E951: mění chemické složení mozkuAspartam E951: mění chemické složení mozku
Aspartam byl vyvinut jako chemická bojová látka. Dnes je nejrozšířenějším umělým sladidlem na světě. Ač bylo provedeno několik výzkumů, které potvrdily jeho vysoce škodlivou sílu. Je zkrátka dostupný, levný a toxický...


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí