Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% sortimentu skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 dnů

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




LED vánoční osvětlení - světýlka venkovní i vnitřní na stromeček, dům, zahradu, balkon... Počet produktů: 358

  • Světelné řetězy

    Venkovní světelný řetěz rozzáří Váš dům, zahradu, balkon nebo pergolu. Vnitřní řetěz zase stromeček, zeď pokoje, okno atd. Provedení na baterie i do zásuvky. Svítící i blikající.

    K vánocům patří neodmyslitelně klid, pohoda, dárky a setkávání s našimi nejbližšími, ale v posledních letech také vánoční osvětlení, ve kterém hrají prim především svítící řetězy z LED diod. A každý z nás chce mít na domě i v interiéru ten nejkrásnější. Díky našemu eshopu se tento sen může stát lehce realitou- najdete u nás několik set světelných řetězů v teple bílém, studeně bílém, nebo pestrobarevném provedení, které se hodí do venkovních i vnitřních prostor. LED řetězy na baterie, nebo do klasické zásuvky 230V včetně modelů s časovačem, dálkovým ovládáním, stmíváním, nebo nejrůznějšími světelnými efekty (různé druhy blikání i svícení). Vánoční světelné řetězy doporučujeme k umístění na stromek, stěnu pokoje, do okna, na dům, zahradu, na pergolu atd. Veškeré námi prodávané vánoční světelné řetězy pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Světelné rampouchy

    Světelné rampouchy LED pro vnitřní i venkovní použití. Umí jak trvale svítit, tak blikat s efektem padajícího sněhu (kapající, tekoucí, nebo vodopádový efekt). Světýlka rampouchy na stromeček, balkon, dům, do oken...

    Pokud hledáte netradiční, ale o to krásnější vánoční řetěz, pak doporučujeme sáhnout po variantě z rampouchů (někdy také označovaných jako krápníky). Tyto LED řetězy jsou oblíbené především do venkovního prostředí- např. na zábradlí, okapy, pergolu, okolo oken apod., ale můžete je samozřejmě využít i do interiéru např. na vánoční stromeček. Námi nabízené led rampouchy mohou jak trvale svítit, tak některé typy i nejrůzněji blikat- nejoblíbenější je pak efekt padajícího sněhu někdy také nazývaný jako kapající efekt. Veškeré námi prodávané světelné řetězy z rampouchů a krápníků pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Světelné deště

    Vánoční osvětlení světelné deště venkovní i vnitřní - závěsy s LED diodami i osvětlené verze do okna s hvězdami v délkách až do 15 m.

    Různé typy vánočního osvětlení jsou vhodné pro různé situace- kapající vánoční světelné deště se hodí především jak osvětlení výloh, oken a venkovních částí domu. Najdete u nás světelné deště s LED diodami v různých barvách, velikostech a s napájením buď na baterie, nebo z klasické elektrické zásuvky 230V. Veškeré námi prodávané světelné deště pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Světelné sítě

    Vánoční světelná síť se stovkami úsporných LED diod osvětlí Váš dům, zahradu, nebo interiér. Vhodné především na stromky a keře. Modely na baterie i do zásuvky.

    Pokud hledáte vánoční osvětlení s jednoduchou instalací, které Vám zdůrazní nejrůznější předměty, keře, stromky apod., pak doporučujeme světelnou síť, kterou u nás můžete zakoupit v různých barvách (studeně, nebo teple bílá), s různými typy napájení (na baterie, nebo do zásuvky) a rovněž s různými světelnými efekty. Vánoční LED sítě doporučujeme především do venkovních prostor, ale samozřejmě není problém je použít ani v interiéru. Veškeré námi prodávané světelné sítě pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Světelné závěsy

    LED závěs - romantické vánoční osvětlení vhodné také na svatbu. Závěsy pro vnitřní i venkovní použití- na okno, balkon, do výlohy, na pergolu. Teple bílá / studeně bílá barva.

    Světelné závěsy z LED diod se stávají velmi populárními jak pro období vánoc, tak i pro navození romantické atmosféry například na svatbě, kde jimi můžete oddělit jednotlivé prostory, nebo třeba vytvořit kulisu pro krásné venkovní posezení v pergole. Světelné závěsy jsou také vhodné pro instalace do oken, výloh, na balkony apod. Většina ze závěsů a záclon v naší nabídce je voděodolná, takže je můžete využít i pro venkovní použití. Najdete u nás modely jak s klasickými LED diodami, tak i různé dekorativní světelné závěsy například z hvězd v teple bílé i studeně bílé barvě.

  • Světelné hadice

    Venkovní i vnitřní světelné hadice jako extra odolné osvětlení nejen pro čas vánoc, ale např. také na párty, večírky, nebo jako dekorativní osvětlení. Modely do zásuvky i se solárním nabíjením

    Pokud hledáte zajímavé a přitom velmi odolné osvětlení určené pro venkovní, případně i vnitřní prostory, pak bude světelná hadice jinak nazývaná také světelný kabel správnou volbou. Obsahuje LED diody, které jsou zalité v průhledné plastové hadici. Samotné LED diody jsou velmi odolné, a když se k nim přidá obal právě z plastové průhledné hadice, pak máte v ruce osvětlení, které můžete s klidem umístit například i na strom, který se zmítá v silnějším větru a do podobných míst, na kterých by klasické osvětlení brzy přišlo k újmě. Tyto LED světelné hadice jsou vhodné jak jako venkovní vánoční osvětlení, ale např. i osvětlení na párty a různé večírky. Veškeré námi prodávané světelné hadice pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Svítící hvězdy

    Svítící hvězda je jedním ze symbolů Vánoc- pořiďte si jednu, nebo více i Vy. Najdete u nás hvězdy závěsné, na stojánku, světelné řetězy z hvězd i závěsy z hvězd na baterie i do zásuvky.

    Hledáte vánoční světelnou dekoraci do Vašeho bytu? A co takhle krásná LED svítící vánoční hvězda, nebo rovnou celý světelný závěs z hvězd, případně svítící řetěz? U nás najdete obojí. Můžete vybírat z variant na baterie i s napájením z klasické elektrické zásuvky 230V. Nabízíme hvězdy, které je možno zavěsit na okna, nebo postavit na stojánek např. na stolním stolku, parapetu, nebo prostřeném stole. Kromě jednotlivých hvězd u nás najdete i celé závěsy s hvězdami určené k zavěšení do okna, nebo na stěnu. Veškeré námi prodávané vánoční osvětlení pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Elektrické svítící svíčky

    Tradičně vypadající vánoční stromeček? Ozdobte ho retro elektrickými svíčkami v tradičním vzhledu. Prodáváme i el. čajové svíčky a klasické svíčky na baterie.

    Máte rádi tradiční pojetí Vánoc a různá pestrobarevná ultramoderní světýlka nejsou Váš šálek čaje? Pak jistě oceníte elektrické vánoční svíčky, které můžete využít na stromeček, ale i kamkoliv jinam. Vzhledově jsou prakticky stejné jako ty z dob našich babiček, ale světlo je generováno pomocí moderních úsporných LED diod. Můžete vybírat ze svíček na baterie, tak i modelů do elektrické zásuvky 230V. Veškeré námi prodávané vánoční elektrické svíčky pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Svítící figurky

    Santa Clausové, sobi, sněhuláci a další osvětlené figurky a postavičky s vánoční tématikou pro umístění do venkovních i vnitřních prostor.

    Rádi zdobíte Váš dům, jeho okolí i interiér ve vánočním čase a klasické světelné řetězy jsou Vám málo? Pak můžete využít nabídku v této kategorii a vybrat si například velkého Santu Clause na žebříku, soba i se saněmi, nebo velkého osvětleného sněhuláka. Většinu vánočních figurek a postaviček můžete využít jak v bytě, tak i ve venkovních prostorech (více viz. detailní popisky jednotlivých produktů). Veškeré námi prodávané svítící vánoční figurky pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Světelné stromy

    Krásné dekorativní osvětlení venkovní i vnitřní- umělé svítící stromy led na baterie i do zásuvky. Vhodné pro období Vánoc, ale i po zbytek roku. Malé i velké umělé svítící stromy.

    Rádi byste měli doma netradiční, ale o to krásnější dekorativní osvětlení, nebo hledáte zajímavou vánoční výzdobu do bytu i do venkovních prostor? Pak pro Vás může být zajímavou volbou led svítící strom s květy, které u nás najdete v nejrůznějších provedeních a výškách od malých (cca 45 cm) až po velké (až 2 m). Některé světelné stromy jsou vhodné i pro venkovní použití (viz. detailní popisky jednotlivých produktů). Můžete vybírat ze stromů svítících teple bílou i studeně bílou barvou a z napájení na baterie, nebo z klasické zásuvky 230 V. Veškeré námi prodávané umělé svítící stromy pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Světelné dekorace

    Prodej vánočních svícnů, ozdob, hvězd, řetězů a dalších světelných dekorací a ozdob do bytu.

    Pokud sháníte světelné dekorace pro období vánoc- ať už do bytu, nebo do venkovních prostor okolo domu, tak si v této kategorii určitě přijdete na své. Nabízíme dekorativní světelné řetězy, svícny, hvězdy a jiné osvětlené dekorace vhodné nejen pro období vánoc. Najdete u nás různé modely na baterie i do zásuvky. Veškeré námi prodávané vánoční světelné dekorace pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a mají všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

  • Umělé stromky a věnce

    Kupte si umělý vánoční stromek a neřešte každoročně shánění jeho živé varianty. Stromky klasické velké i malé ozdobené s osvětlením na stůl.

    Nechcete zatěžovat přírodu zbytečným řezáním živých vánočních stromků, nebo se Vám jen nechce stromek každý rok shánět? Pak je nejjednodušší možností pořízení umělého vánočního stromku, který po vánocích jednoduše schováte. U nás najdete umělé vánoční stromky jak v klasickém provedení se zelenými jehličkami, tak i stromky bílé se zasněženým vzhledem, případně ozdobené umělé vánoční stromky. To vše v malých variantách od již od 30 cm, které se hodí především na stůl až po umělé stromy výšky téměř 2 m v realistickém luxusním provedení.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 358 položek

Venkovní vánoční osvětlení z LED diod rozzáří Váš dům, balkon, nebo zahradu. Vnitřní světýlka zase vánoční stromeček, okno, nebo např. čelo postele. Provedení na baterie i do zásuvky.

K vánocům patří neodmyslitelně klid, pohoda, dárky a setkávání s našimi nejbližšími, ale v posledních letech také vánoční osvětlení. A každý z nás chce mít na domě i v interiéru to nejkrásnější. Díky našemu eshopu se tento sen může stát lehce realitou- najdete u nás totiž několik stovek kusů vánočních světýlek jako jsou světelné řetězy, svítící hvězdy, sítě, deště, rampouchy a další. Vybírat můžete ze studeně bílého, teple bílého, nebo různobarevného provedení s napájením na baterie, nebo ze zásuvky 230 V. Některé typy osvětlení jsou vybaveny i časovačem, který je může v pravidelných intervalech zapínat a vypínat, dálkovým ovládáním, nebo nejrůznějšími světelnými efekty. Veškeré námi prodávané vánoční osvětlení pochází od našeho dlouholetého německého dodavatele a má všechny potřebné certifikáty pro prodej v EU, čímž je zaručena jeho kvalita a bezpečnost.

V této kategorii vyberete také světýlka na svatbu, nebo jako dekorativní osvětlení např. do ložnice, na terasu, nebo balkon.

Světelné řetězy, závěsy, ale i jiná osvětlení jsou mezi našimi zákazníky oblíbená nejen pro období Vánoc, ale spousta typů se hodí také jako dekorativní osvětlení na svatbu, do ložnice, nebo třeba na terasu, balkon, nebo jinou část zahrady.