Optimalizace pro vyhledávače

SEO Optimalizace pro vyhledávače

AiVision Vám přínáší nejlevnější a nejefektivnější technická i marketingová metoda pro to, aby Vaše webové stránky byly na internetu vidět. Což je neméně důležité jako vzhled i možnosti Vašich webových stránek.

Pojem SEO Optimalizace pro vyhledávače (zkratka SEO = Search engine optimization) je souhrn dovedností, které ve svém důsledku umožňují dostat webové stránky na přední pozice ve vyhledávačích.

Díky SEO Optimalizace pro vyhledávače (vyhledávače typu Seznam, Google) Vám AiVision, s.r.o. navýší obrat firmy - návštěvníci si Vaši firmu naleznou sami pomocí klíčových slov, na které jsou Vaše stránky optimalizovány. Kdo má lépe stránky optimalizovány - vyhrává.

Našim klientům díky službě SEO Optimalizace pro vyhledávače zajišťuje AiVision nejlepší možné pozice ve vyhledávačích za lepších finančních podmínek, než placené reklamy v katalozích.

Správa PPC kampaní

Oproti klasické optimalizaci jsou PPC kampaně placenou službou, tuto službu poskytují především internetové vyhledávače, například seznam.cz nebo google.cz. Výsledky mohou být lepší než u standardní optimalizace. Správa kampaní stojí u nás od 375,- Kč / týden.

Proč si objednat službu SEO Optimalizace pro vyhledávače u AiVision?

  • výhodné ceny na českém trhu
  • zlepšení pozice ve vyhledávačích
  • zvýšení návštěvnosti webu
  • zvýšení kvality webových stránek
  • zpětná kontrola dosažené SEO Optimalizace pro vyhledávače

Tvorba webových stránek

Tvorba www
stránek

Optimalizace pro vyhledávače

SEO optimalizace pro Vaše
webové stránky

E-shop řešení

Internetový obchod
AiShop

Webhosting

Webhosting od
30,- Kč/m.

Levný web

Levné webové stránky
jedině od AiVision

PPC reklama, sociální sítě

Internetový marketing,
reklama, Facebook