Úvodem

Vlastnictví vlastních webových stránek je v dnešní době považováno pro firmy i podnikatele za samozřejmost. Jedině tak se o nich klient může dozvědět všechny potřebné informace k tomu, aby je mohl oslovit.

macbook-577758_1920Stále se však najdou firmy i podnikatelé, kteří webem nedisponují. Nemít web je velkým nedostatkem, jeho vlastnictví zvyšuje důvěryhodnost firmy, ale také počet klientů. Potenciální klienti nejčastěji hledají firmy na internetu a přesně to je důvod, proč zde musíte mít stránky také. Webové stránky již nejsou zdaleka tak velkou investicí, jako dříve a dokonce můžete mít web zdarma nebo eshop rychle. Dokonce i jednoduchá webová prezentace je lepší než žádná.

internet_business_24-wallpaper-1280x768Webové stránky zdarma by chtělo mít mnoho lidí a právě pro ně je vhodný jednoduchý profi web, který je dostupný již za cenu hostingu. Můžete si zvolit mezi webem s doménou druhé nebo třetí úrovně. Web vám vytvoříme tak, aby obsahoval vše potřebné. Zajistíme vám stejné funkce, jaké můžete vidět u drahých webů. Budete mít zcela originální profesionální vzhled, díky kterému vám web zajistí patřičnou prestiž.

internet-1028794_960_720S tvorbou webů máme již 15 let zkušeností a ke každému přistupujeme zcela individuálně. Nemusíte se bát, že spolupráce skončí dokončením webu, budeme vám stále k dispozici. Naše přátelská podpora je tu pro vás dostupná na helpdesku, telefonu i emailu. Úpravy grafiky vám vždy provedeme zcela zdarma. Poskytneme vám i záruku vrácení peněz, abyste měli jistotu, že dostanete to, co potřebujete.

ipad-632394_1920U nás na web nečekáte, krátce po objednávce se do webu pustíme, abyste jím mohli disponovat co nejdříve. Web zřídíme již do 24 hodin a veškeré potřebné funkce zde doprogramujeme na přání. Vlastnictví webu zcela změní celé vaše podnikání, rázem můžete všechny odkazovat na svůj web, kde se o vás dozví vše potřebné a odkud vás mohou i jednoduše kontaktovat.