Také jste určitě zaznamenali, že se blíží příchod nové Portmonky! Proto jsme se rozhodli, že vám odhalíme nové funkce, na které se budete moct těšit!

Věrnostní karty

Věrnostní karty v Portmonce rozhodně zůstanou, ale můžete se těšit na pár nových vychytávek, které zde přibydou.

  • Možnost sdílení karet

Hodně z vás si již dlouho přálo sdílet svoje věrnostní karty s členy domácnosti a kamarády. Pokud jste byl/a jeden/jedna z těchto uživatelů, tak se vaše přání konečně splní!

  • Přední a zadní strana u karty? Žádný problém!

Víme, že už kolikrát nestačí u pokladny ukázat jen čárový kód. Nově si můžete ke svým kartám nahrát reálné fotografie a ty plastové nadobro zlikvidovat. Navíc u každé karty najdete poznámky, do kterých si můžete psát cokoliv vás napadne. Třeba nákupní seznam.

  • Registrace do věrnostního klubu přímo v aplikaci

V Portmonce chápeme, že registrace do nových věrnostních klubů u pokladny může být stresující – vyplňování spousta informací, fronta za vámi a žádná pevná plocha na psaní.

Proto jsme pro vás registraci přímo v aplikaci ještě více vylepšili.

Akční letáky a kupóny

Billa? Tesco? Lidl nebo Ikea? Všechny tyto akční letáky a mnoho dalších najdete v úplně nové sekci „letáky“. Díky spolupráci s portálem Akčníceny.cz vám poskytneme nejaktuálnější informace a nabídky.

Kupóny naopak nejsou žádnou novinkou, ale můžete se těšit na speciální a placené kupony, které opravdu nikde jinde nenajdete.

Uložiště digitálních passů

Dále vám chceme představit úplnou novinku, kterou v aplikaci najdete pod názvem „uložiště“. Pod tímto „tajemným“ názvem najdete prostor, kam si můžete uložit vaše vstupenky, letenky, jízdenky nebo třeba vizitky, které jsou ve formátu PkPass.

Jít na koncert je zas o něco snazší 👩🏻‍🎤.

Přehledněji to už nejde. To je naše nová přehledová obrazovka!

Připravili jsme pro vás novou přehledovou obrazovku, kde hned najdete ty nejdůležitější věci, jako jsou vaše TOP věrnostní karty, nejzajímavější kupony, nejpopulárnější věrnostní kluby a úložiště!

Online cashback

Ve více než 500 online obchodech nabízíme možnost získat zpět peníze z nákupů. Díky sesterskému projektu VratnéPeníze.cz vracíme cashback z obchodů jako Booking.com, AboutYou, Pilulka.cz nebo třeba velmi oblíbený Aliexpress.com. A věděli jste, že průměrný cashback z nákupu je 52 kč?  💸

Doufáme, že se vám naše aplikace bude líbit a rozhodně nám dejte jakýkoliv feedback, za který budeme vděční!

Portmonka

Join the Conversation

8 Comments

  1. Dobry den, mam problem. Jsem u vas registrovan na firemni adresu ke ktere jiz nemam pristup. Poridil Jsem si novy telefon a nemám ke kartam pristup. Mohu vam poslat přihlašovací udaje, aby jste videli, ze nelzu. Pripadne mi zavolejte a poraďte cos tim?!?
    Moje tc je 737 237 737. Diky R.Vortel

    1. Dobrý den Richarde, Váš problém jsme již vyřešili na zákaznické podpoře. Doufám, že už vše funguje, tak jak má. Adéla z Portmonky 🙂

  2. Dobrý den,
    ráda bych si určitou kartu smazala, nepřišla jsem jak, děkuji za radu

  3. Dobrý den,
    jak přehraju uložené karty do nového telefonu? Plasty jsem vyhodila.
    Děkuji za odpověď

  4. Dobrý den,
    rád bych si určitou, již neplatnou kartu v portmonce smazal, prosím o radu jak na to, používám iOS, děkuji za radu. Petr

Napsat komentář