www.katedrala.cz


         
Vložil/a KarelNovotny, Čt, 10/28/2010 - 11:35

Pánev wok je široká a hluboká pánev, která slouží zároveň i jako hrnec. V pánvi můžeme připravovat tradiční čínské pokrmy, ale pokud se rozhodneme, tak i celé kuře. Tepelná úprava pokrmů je rychlá a díky nepřilnavému povrchu se jídlo nepřipaluje a zachovává si vitamíny a cenné látky uložené v upravované zelenině. Mnozí z nás se bez tohoto šikovného pomocníka v kuchyni v dnešní době již neobejdou. Myslím, že tato zázračná, šikovná pánev je dnes již známa a neméně používána ve všech vyspělých státech světa. Kdo ji ještě nemá a hodlá si ji pořídit, jistě mi po jejím prvním použití dá za pravdu, že kdo ji pozná, už jinou nebude chtít. V kuchyni nesmíme také zapomenout na mop na podlahu a odpadkový koš. Výběr a koupě nového odpadkového koše není jen tak jednoduchá záležitost. Předtím, než vyrazíme na nákup, je dobré ujasnit si, co od nového odpadkového koše vlastně očekáváme. Správné odpadkové koše mají dobře těsnící víko, které zabraňuje šíření nepříjemných pachů po bytě. Co se týče mechanismu otvírání koše, je rozhodně praktičtější předem si pořádně promyslet, co nám bude nejvíc vyhovovat. Také je důležité si dobře promyslet z jakého materiálu chceme mít odpadkový koš. Pryč jdou doby, kdy se všude používaly malé, proutěné otevřené koše, které nejen že nebyly zrovna nejvhodnější z hygienického hlediska, ale také brzy vypadaly značně opoužívaně. Dnes je hodně moderní nerez a chrom, dá se dokonce sehnat v různých barvách.

reklama: