www.katedrala.cz


         
Vložil/a Krčál Jaroslav, Po, 05/27/2019 - 14:06

Kromě kuchyně tvoří podstatnou část restaurace zcela jistě stoly a židle. Při jejich pořízení myslete na styl a atmosféru, které chcete v restauraci docílit. Vymyslete si základní ideu. A nezapomeňte. Všechno souvisí se vším. Vybavení restaurace musí nutně korespondovat i s menu v jídelním lístku. Takže, jak na to?

Kouzelné slůvko: jednotnost

Řekněme, že je vaším snem restaurace nabízející výhradně vegetariánská jídla. Tedy žádný guláš se šesti, řízek přes celý talíř či žraločí a klokaní maso. Chcete potěšit zákazníky špagetami z cukety, zelnými závitky nebo brokolicovou polévkou. Odlehčená jídla, to je vaše krédo. A tak by mělo bezesporu vypadat i vybavení restaurace. Lehce, vzdušně.

Místo šetřící barové stoly

Je pravdou, že barové stoly se asi nehodí do všech typů restaurací. Lanýže nejspíš nebudete v luxusní francouzské restauraci jíst u baru a sami. Ale do té vaší, vegetariánské, se hodit budou. Podáváte přece jídla, která se konzumují snadno a rychle. Mnozí hosté k vám zavítají jen na salát, studenou polévku či smoothie v pauze na oběd. Barové stoly pro jednotlivce i dvojice jsou tak pro vaši restauraci jako dělané. Můžete je opatřit vhodně vysokými židlemi, anebo ne.

Snadno udržovatelné jídelní sestavy

Podáváte lehká, jednoduše stravitelná jídla, pamatujete? Korespondují tyto pokrmy třeba s těžkými robustními stoly a židlemi z masivu? Ne. Dejte přednost laminu, plastu, hliníku. Tyto materiály se snadno udržují. Moderní skořepinové sedáky z polypropylenu jsou pohodlné i k delšímu sezení a vynikají báječnou odolností. Rozhodněte se, zda chcete jídelní sestavy s kulatými nebo hranatými stoly, a toho se držte.

Je jedno, zda je vaší snovou restaurací vegetariánská, čínská nebo třeba steaková. Držte se vaší představy zuby nehty. Zařiďte si restauraci v duchu jednotnosti, a úspěch máte zpola zaručen. Aj Produkty s více než 17letým působením na českém trhu vyrábí kvalitní sériové i zakázkové vybavení do restaurací. Vyberte si.

reklama: